Kiderült a Premium Gold Pack nyitási esélye, és a rendszerről is beszélt az EA Sports!

Kiderült a Premium Gold Pack nyitási esélye, és a rendszerről is beszélt az EA Sports!

A tavalyi évben már kötelezték az EA Sportsot, hogy tüntesse fel a csomagokban a lapok előfordulásának százalékos esélyét, ezért idén még a játék megjelenése előtt közzétettek egy információt.

A FIFA Ultimate Team Store képernyőjén minden pakli esetében lesz lehetőség megtekinteni még a megvásárlás előtt, hogy mekkora sansz van kinyitni bizonyos szintű lapokat. Mivel rengeteg féle item található ezekben, ezért kategorizálva lesznek típus és rating szerint. A kimutatásban látott százalékos értékek mindig a minimum esélyt jelenítik meg, tehát ha egy ratingnek 100%-os az előfordulási sansza, akkor biztosan kapsz egyet az adott csomagból.

A valószínűségszámítás a FIFA-ban a nagyszámú csomagok nyitása alapján történt az EA Sportsnál, és bár eltérés lehetséges, az esetek többségében valós eredményt kapunk a leírt számokkal, de minden tartalmi frissítés után újra lefuttatják majd. Bizonyos esetekben viszont lehet, hogy kevesebb, mint 1 százalékos esély mutatkozik például egy Ones to Watch lapra, viszont ezen az értéken belül elég széles értékek jöhetnek ki. Ez azt jelenti, hogy lehet valóban 1%, de elképzelhető 0.1% sansz is. Leszögezték még azt is, hogy minden csomag egymástól független eseményként zajlik a játékban, ezért ha kinyitunk egyet, akkor a következő nyitásakor is ugyanakkora marad az esélyünk bizonyos lapok megszerzésére. A folyamatos frissítések miatt változhatnak ezek a mutatók, ezért azt javasolja a kiadó, hogy minden esetben érdemes megnézni a tájékoztatót a lapok előfordulásának esélyeiről.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!