Új K/DA zenék szivároghattak ki, nézzük a kínálatot!

Új K/DA zenék szivároghattak ki, nézzük a kínálatot!

Lehetséges, hogy újabb K/DA zenék érkeznek idén, nézzük, mit is tudunk róluk!

A feltételezett információk szerint kettő új zenével készül számunkra a csajok bandája, avagy a szinte mindenki által kedvelt K/DA. Az új zenék a Gold és a GAME/OVER címre hallgatnak.
A két zenének egyelőre nincs megtekinthető dalszövege, sem meghallgatható dallama, és mindkettő megjelenési dátuma 2019. november 3-án esedékes, pont egy évvel a POP/STARS megjelenése után. Így tehát első születésnapjukon nem kizárt, hogy visszatér a banda!A K/DA - POP/STARS című dala 2018. november 3-án látott napvilágot és a mai napig több, mint 260 millió megtekintéssel és 3,5 millió kedveléssel rendelkezik YouTube-on. Hogy ha még minden egyéb, nem hivatalos feldolgozást is hozzáveszünk, egy több mint 300 milliós tábor jön ki, kevesebb, mint egyetlen esztendő alatt.

Mivel nem csak a zene, de a K/DA hőskinézetek is rendkívül népszerűek, így személy szerint még több esélyt látok arra, hogy a napvilágot látott információk igazak lennének. Sőt, azon sem lennék meglepve, ha a VB közben történne az új zene bemutatása november 3-án.

Főképp abból kiindulva, hogy ha még emlékeztek, az LPL Gauntlet során a Riot megmutatta, hogy ha akarja, akkor életre is tudja őket nekünk kelteni.

A virtuális Akali egyébként rendkívül kidolgozott volt és a mozgása is nagyon realisztikusra sikeredett. Na most ezt ha megcsinálják két teljes zenével, avagy nagyjából 6-8 perc hosszúsággal, hát azzal felrobbantják majd az internetet.

Személy szerint remélem, hogy így lesz, vagy legalább valami ízelítőt adnak majd virtuális formában is a dologból, de rendkívül kíváncsian várom a további információkat!

Ti örülnétek két új K/DA zenének?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!