Magyar játékos a 20 legnagyobb potenciállal rendelkező lap között!

Magyar játékos a 20 legnagyobb potenciállal rendelkező lap között!

Őket szokták csodagyerekeknek nevezni, és ha FUT-ban nem is, de a karrier módban abszolút érdemes lehet rájuk építeni.

A karrier módot az EA Sports ígéretei szerint némiképp átdolgozták, és ez lehet az eddigi legizgalmasabb verziója. Eldönthetjük, hogy játékosként vagy menedzserként vezetjük-e csúcsra a választott csapatunkat. Az utóbbi esetében megvan a lehetőségünk összevásárolni a legnagyobb neveket a piacról, de akár a feltörekvő, csiszolatlan gyémántokat is megfigyelhetjük, hátha ők segítenek majd elérni céljainkat.

Közzétették a FIFA20 legnagyobb potenciállal rendelkező top20-as listáját, ahol azért vannak sztárok, de számunkra a legnagyobb öröm, hogy Szoboszlai Dominik nevét is olvashatjuk Mbappé, De Light, Joao Felix vagy éppen Sané mellett.

Dominik kártyája a FIFA19-ben 64-es volt, idén viszont ezt megtoldották tízzel, így kapott egy ezüst 74-est. A Salzburg középpályása tavaly sem volt rossz formában, a Bundesligában 16 mérkőzésen 3 gól mellett 4 gólpasszt is kiosztott. Idén viszont még jobban kezdett, az első Bajnokok Ligája mérkőzésén betalált a Genk ellen, a bajnokságban pedig 7 találkozó után 1 gólnál és 4 asszisztnál jár. Ha pedig azt nézzük, hogy a 20 játékos alapértékére milyen potenciálisan elérhető Ratinget jósolt az EA, akkor Szoboszlai kerül az élre, ugyanis nála is 89-et adtak meg, ami így plusz 15-öt jelentene. A képre kattintva a többi játékost felvonultató galériát is megtekinthetitek:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!