"Ez a széria legteljesebb darabja" - FIFA20 tesztek és pontozások a nagyvilágból

Az EA Access révén már bárki számára elérhető a FIFA20, a kritikusok pedig le is csaptak a játékra, majd meglepő módon egész jó értékeléseket szórtak rá.

Szeptember 27-én jelenik meg a FIFA legújabb epizódja, de előrendelés, illetve a drágább verziók esetében már hamarabb lehet majd nyüstölni. Az EA Access további előnyt ígért, hiszen 19-étől már letölthetővé vált a 10 órás trial verzió. A demo révén ugyan mindenki kipróbálhatta már a FIFA20-at, de amíg a közösségen belül vegyes érzelmeket hozott felszínre a játékmenet, addig a kritikusok jóval pozitívabb hangnemben nyilatkoztak a programról. Persze idén nincs igazán könnyű helyzetben az EA Sports, a Konami ugyanis igyekszik felzárkózni és jó pár licencet sikerült begyűjteniük, de azért a FIFA sem szégyenkezhet a tartalom terén. 2019-ben a Volta és a továbbfejlesztett karriermód igyekszik levenni minket a lábunkról.

Sokakat még talán ez sem győzött meg, hiszen az utóbbi években olyan hatalmas fejlődésen azért nem ment át maga a játék. A nemzetközi sajtó azonban nem fukarkodott a pontszámokkal, és bár a látottak alapján talán nem vártuk volna, de egészen jó értékeléseket kapott a FIFA20. Nyilván mindenkit a Volta szippantott be, a Street vonal igen szórakoztató tud lenni, és talán ennek köszönheti a cím, hogy MetaCriticen 13 teszt után 83 ponton áll a PS4-es verzió. A spanyol IGN egyenesen a széria legteljesebb epizódjának tartja a 20-as számozással ellátott kiadást.

Az alábbi pontozás egyébként felettébb érdekes, hiszen a legtöbb helyen negatívumként azt jelölték meg, hogy nem igazán újult meg az elődeihez képest. Ezek szerint nem is kellett olyan sokat hozzátennie az EA-nek?

VG24/7 - 4/5
IGN US - 7.8/10
Attack of the Fanboy - 4/5
Screen Rant - 4/5
IGN Spain - 9.3/10
Telegraph - 4/5
Hobby Consolas - 88/100
Gameblog - 7/10
Game Revolution - 9/10
Gaming Nexus - 8/10
God is a Geek - 9/10

A FIFA 20 szeptember 27-én érkezik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!