Itt a hivatalos dátum: hamarosan vége a rangsorolt szezonnak!

Itt a hivatalos dátum: hamarosan vége a rangsorolt szezonnak!

Megvan, mikor ér véget a kilencedik szezon!

Az idei szezon rendesen megbolygatta minden Idéző életét. Voltak jobb és rosszabb pillanatai is, de lassan közeledünk a szezon végéhez, a fejlesztők pedig elárulták, hogy ez pontosan mikor is lesz esedékes.

Kilencedik szezon összefoglaló

Kaptunk két új osztályt, név szerint a Vas és Nagymester osztályokat, melyekre már korábban is szükség lett volna, ellenben temessük el a múltat és örüljünk annak, hogy már van.

Ugyan okozott a rangsorolt rendszer az első hónapokban némi fejfájást, és még pár hete is tapasztalhattak a Mesteri osztályban lévők rosszabb időszakokat, mikor a rendszer csintalankodott velük, de még gyerekcipőben jár az új osztályok miatt a dolog.

Kaptunk szakaszokra osztott rangsorolt rendszert, melynek köszönhetően még több jutalmat zsebelhettünk be aktivitásunktól függően, hisz minél több rangsorolt mérkőzést toltunk, annál több zsákmány landolt a felhasználónkon. Ez is egy olyan kis löket volt, ami hiányzott a játékosok számára, hogy ne csak év végén tolják le a meccseken gyorsan az idei rangsorolt kinézetért, hanem ösztönözzék őket arra is, hogy ezen kívül van még miért játszani.

Kaptunk szokás szerint újításokat, melyek felforgatták a játékosok életét, ilyen volt amikor a lövészek kiszorultak az alsó ösvényről, vagy amikor bejelentették, hogy a szezon végén távozik a Kanyargó Rengeteg, avagy a 3v3 pálya. És az idei szezon volt az is, ahol végleg elbúcsúztunk a Bronz 5-ös játékosoktól.

Tehát voltak a szezonnak jobb és rosszabb pillanatai egyaránt, azt pedig, hogy a tizedik szezon mit tartogat számunkra, egyelőre még nem tudni. A fejlesztők ígértek egy kis betekintést a 10. évfordulós különkiadásra, amiből reméljük, majd elég zaftos információkat kapunk a következő szezonról.

Addig is, ha még van mit kigyűjtenetek a rangsorolt szakaszjutalmak közül akkor öveket becsatolni és irány a Szurdok! A rangsorolt szezon ugyanis november 19-én ér véget, ha nem történik addig is valami kirívó, ha mégis változik, arról pedig időben szólni fognak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!