Újabb ajándékokat húzhattok be ingyen a Twitch Prime-mal!

Újabb ajándékokat húzhattok be ingyen a Twitch Prime-mal!

Újabb jutalmakat zsebelhetnek be a Twitch Prime-ot használó játékosok.

Az előző, több hónapon át tartó akció lejárt, melyből rengeteg hőskinézet töredéket, illetve a végén egy komplett hőskinézetet lehetett nyitni.
A fejlesztők most szeretnének nyitni a legújabb játékmóduk, a Teamfight Tactics felé, melyben találhatóak édes kicsi lények. Így a jutalom nem más, mint kettő darab Little Legends Twin Egg, melynek darabja kettő darab legendát tartalmaz, így a két hónapos Twitch Prime előfizetés alatt lesz négy darab Little Legends és egy bónusz Skin Shard Token a tarsolyunkban. Hogyan tudod a jutalmakat bezsebelni? Segítünk!Az első és egyben legfontosabb lépés, hogy legyél te is Twitch Prime-tag. Ide kattintva elindíthatod az ingyenes próbaidőszakot. Ezt követően össze kell kötni a League of Legends- és a Twitch Prime-fiókodat, ezt ide kattintva tudod megtenni. Majd ezt követően nincs más dolgod, mint bezsebelni az első tojást, ha nem találnád, hogy hol kell, csak kattints ide. Itt jelentkezz be a Twitch Prime-fiókodba, és kattints a "Claim Now/Claim Offer" gombra a League of Legends ajánlata alatt. A zsákmány azonnal elérhető lesz, amint legközelebb bejelentkezel a League of Legends-fiókodba. Itt talán fontos megjegyezni, hogy amennyiben nem működik valamilyen okból, érdemes felvenni a Supporttal a kapcsolatot egy kis segítségért.

Továbbá azt sem árt észben tartani, hogy miután kiváltottuk az elsőt, érdemes ellátogatni a Prime Video weboldalára, majd bejelentkezést követően az Account & Settings menüpontra kattintva kiválasztani az End Membership menüpontot, hiszen így marad meg az ingyenesség, és ha netalántán megtetszene valamelyik későbbi ajánlat, akkor bármikor tudjuk folytatni a tagságot. Persze a folytatásáért már ki kell fizetni a tagsági díjat.

A gyakran ismételt kérdéseket ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Ti lecsaptok a legújabb zsákmányokra?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!