Hirdetés

Vereség nélkül menetelt egészen Masterig, Tarzaned és RezzKennen

Nem csak a legjobb játékukat kellett mutatniuk, de még a trollokat is le kellett fegyverezniük.

Hirdetés

Ha az amerikai szerverre gondolunk, akkor a profi játékosok mellett leginkább Tarzaned neve ugorhat be mindenkinek. A komoly viselkedési problémákkal rendelkező játékos szinte minden szezonban megszerezte már a rank 1-et és sokan a szerver legjobb játékosának tartják. Toxikussága és viselkedése viszont meggátolta abban, hogy profi legyen. Ezúttal úgy döntött, hogy megpróbál megdönteni egy rekordot, egy másik tehetséges onetrick játékossal, RezzKennennel. A cél az volt, hogy Masterig eljussanak, méghozzá vereség nélkül. Ezt sikeresen meg is csinálták, 56-0-ás eredménnyel sikerült felkúszniuk Masterbe.

Mindehhez nem csak a játéktudásuk és egy kis adag szerencse kellett, ugyanis még a saját nézőit is át kellett vernie Tarzanednak. Mindenkinek azt mondta, hogy az a fiók, ami éppen 20-30-40 győzelemmel és 0 vereséggel rendelkezik, az nem is az övé, hanem a TSM új dzsungeleséé, Spica-é. Erre azért volt szükség, hogy a rosszakarói ne tudják lefutni a meccsét vagy ne trollkodjanak.Végül a küldetés sikeres volt, Rezz összesen 55 meccset játszott Kennennel és egyet Lux-szal, míg azért Tarzaned rendesen váltogatta a hősöket, leginkább Graves, Kindred és Olaf mellett tette le a voksát. Mindez egyébként páratlan eredmény még duóban is, hisz könnyen előfordulhat, hogy akár 4v5 meccseket is le kellett hozniuk, amikor valaki kilépett. Le a kalappal előttük, de talán még szebb eredmény lenne, ha mindezt EUW-n vagy Koreában csinálnák meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • Deathwing 8 hónapja
    Yinél nem akartam írni, mert unbalace hőssel nem érdemli meg a dicséretet, de ez, mint hős, mint eredmény, megérdemli a dicséretet . Irigylem ,mert 200+ se lett meg a mester rank :/
    0 0 Válasz
  • Tundererdo 8 hónapja
    Mr Wintrader.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?