Hirdetés

Megújul a játék honlapja még az év vége előtt

A tizedik születésnap alkalmából idén még a weboldal is kiemelt figyelmet kap a fejlesztőktől!

Hirdetés

A játék 10. évfordulójának alkalmából egyre több jövőbeli terv és információ lát napvilágot.
Magyar idő szerint október 16-án hajnal 3-kor egy exkluzív különkiadást indít a Riot Games nagy valószínűséggel a Twitch csatornájukon, ahol visszatekintünk majd az elmúlt tíz esztendő legszebb pillanataira. Mindemellett az előszezon újdonságaiba is betekintést nyerünk majd, illetve a TCH következő, nagy tartalomfrissítéséről is lehull a lepel.

Mindezek mellett egy Reddit bejegyzésnél maga Riot Cactopus kezdett el válaszolni a játékosok kérdéseire, persze csak azokra válaszolván, amire ténylegesen válaszolhatott is. Így derült ki, hogy a jelenlegi weboldal hibáit szeretnék teljesen fixálni, mindezt még az idei év végéig. A honlapon az újdonsült logó várhatóan egy hónapon belül fog megjelenni.

Felröppenő pletykák szerint akár egy teljesen új weboldallal is előállhat a Riot Games, nem feltétlenül akarják majd a jelenlegit csak úgy foltozgatni. Logikusan végiggondolva pedig, csak egyszer tíz esztendős a játék, van benne potenciál.

Bár tény, hogy a jelenlegi oldal már nagyon rég úgy néz ki, ahogy, illetve néha rakoncátlankodik, személy szerint bennem ez felmerülő kérdés, hogy mennyire van igény ennek a megújítására, vagy a hibák befoltozására. Hisz hősbemutató oldalak is azért nem készülnek, illetve a heti ingyenes hősök listája is már azért nem elérhető, mert a kliensben kényelmesebb ezeket a játékosok elé nyújtani, és akkor már nagy eséllyel játszanak is egy meccset, ha már ott vannak a kliensben.

Ti örülnétek egy teljesen új weboldalnak?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • RaavenTheRed 8 hónapja
    Szerintem teljesen felesleges. Az az idő amit egy új Honlap kialakítására szánnak simán mehetne arra is hogy végre egy normális és stabil klienst hozzanak létre ami nincs tele bugokkal és ráadásul gyors is mint pl a Legacy kliens volt. Az a baj hogy szerintem a Riot már annyi mindent akar változtatni a Lolban hogy már a végén azt sem tudják hogy tényleg mit is csináljanak vele. Nem hinném hogy tényleg ennyi változtatásra szükség lenne bár engem igazából csak az érdekel hogy végre rendesen működjön a játék és ne keljen majdnem minden napi első vagy épp 3. játékban beaakadni a töltőképernyőn 100%-nál.
    0 0 Válasz
  • Deathwing 8 hónapja
    Szóval Riot ezért spórolt, hogy valaki megcsinálja weboldalt ,amit igazából fél évente kellene . 8millión játszanak, de 10.éve kelet egy weboldal frissítéshez ? Not bad!
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?