Megújul a játék honlapja még az év vége előtt

Megújul a játék honlapja még az év vége előtt

A tizedik születésnap alkalmából idén még a weboldal is kiemelt figyelmet kap a fejlesztőktől!

A játék 10. évfordulójának alkalmából egyre több jövőbeli terv és információ lát napvilágot.
Magyar idő szerint október 16-án hajnal 3-kor egy exkluzív különkiadást indít a Riot Games nagy valószínűséggel a Twitch csatornájukon, ahol visszatekintünk majd az elmúlt tíz esztendő legszebb pillanataira. Mindemellett az előszezon újdonságaiba is betekintést nyerünk majd, illetve a TCH következő, nagy tartalomfrissítéséről is lehull a lepel.

Mindezek mellett egy Reddit bejegyzésnél maga Riot Cactopus kezdett el válaszolni a játékosok kérdéseire, persze csak azokra válaszolván, amire ténylegesen válaszolhatott is. Így derült ki, hogy a jelenlegi weboldal hibáit szeretnék teljesen fixálni, mindezt még az idei év végéig. A honlapon az újdonsült logó várhatóan egy hónapon belül fog megjelenni.

Felröppenő pletykák szerint akár egy teljesen új weboldallal is előállhat a Riot Games, nem feltétlenül akarják majd a jelenlegit csak úgy foltozgatni. Logikusan végiggondolva pedig, csak egyszer tíz esztendős a játék, van benne potenciál.

Bár tény, hogy a jelenlegi oldal már nagyon rég úgy néz ki, ahogy, illetve néha rakoncátlankodik, személy szerint bennem ez felmerülő kérdés, hogy mennyire van igény ennek a megújítására, vagy a hibák befoltozására. Hisz hősbemutató oldalak is azért nem készülnek, illetve a heti ingyenes hősök listája is már azért nem elérhető, mert a kliensben kényelmesebb ezeket a játékosok elé nyújtani, és akkor már nagy eséllyel játszanak is egy meccset, ha már ott vannak a kliensben.

Ti örülnétek egy teljesen új weboldalnak?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!