Hirdetés

A legelső TI bajnok Na'Vi 2913 nap után újra összeáll egy verseny miatt!

Az ukrán sztárcsapat 2011. augusztus 21-én írta magát végleg a történelembe, miután 3-1-re legyőzték az EHOME-ot és megnyerték az első The Internationalt. Rajtuk kívül a TI3 első helyezett Alliance is részt vesz a megmérettetésen.

Hirdetés

Az akkori ötös azóta már teljesen más utakon jár. Van, aki visszavonult, más saját csapatot alapított, és megint más sokáig kitartott a Natus Vincere mellett, majd a nagy a visszatérést tervezi. Nehéz lenne szám szerint leírni, hogy hányszor kérte már a közösség Puppeyt és a Na'Vit az újraegyesülésre. A legendás kapitány azóta már saját szervezetet hozott létre Team Secret néven, de a 2011-es teljesítményét még nem sikerült megismételnie. A Midas Mode 2.0 verseny szervezői viszont, pontosabban SirActionSlacks megpróbálta a lehetetlent és összeboronálta a legelső világbajnokság aranyérmeseit:

Image result for dota 2 ti1

Ki emlékszik még erre a csapatra? Dendi, aki azóta is aktív és keresi a helyét a profi mezőnyben, az egyik legnépszerűbb játékos és mides azóta is. XBOCT, aki carryként dobogtatta meg a szurkolók szívét, hiszen a legnagyobb előnyből is képes volt throwolni. Időnként viszont emberfelettit játszott. LightOfHeaven, akit fénykorában a világ talán legjobb offlaneseként tartották számon. Abban az időben nagyon magányos poszt volt még a hard lane, de zseniálisan meg tudta oldani a legnehezebb helyzeteket is. Artstyle pedig egy korszakos zseni, aki szép csendben a igazi vezéregyénisége lett a csapatnak, viszont a vb cím után néhány héttel kilépett tőlük. Külön érdekessége a dolognak, hogy az első TI-on XBOCT még offlanen, LightOfHeaven pedig supportként segítette együttesét.

Az ukrán szupersztár ötös 2913 napot követően, vagyis majdnem 8 év eltelte után ül le egymás mellé és vállvetve küzdenek majd a Midas Mode 2.0 kupán.

SirActionSlacks egyébként tényleg nem ismer lehetetlent, mivel rajtuk kívül összehozta még a TI3-at megnyerő szövetséget, az Alliance-t is. A kvintett pont a Na'Vi ellen tudta megnyerni a harmadik világbajnokságot egy felejthetetlen fináléban.

Image result for dota 2 ti3
Balról jobbra: S4, EGM, Loda, Akke, AdmiralBulldog

A Midas Mode 2.0 torna szeptember 24-én kezdődik és egészen október 2-áig tart, és ilyen felhozatal mellett nem érdemes lemaradni róla.

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?