10 ezer coinból ezek lehetnek a legjobb kezdő csapatok 3 topbajnokságban!

10 ezer coinból ezek lehetnek a legjobb kezdő csapatok 3 topbajnokságban!

A FIFA20 Ultimate Team kedvelői a web applikációval már építgethetik az első együttesüket, viszont a valódi akcióra csak 24-étől kerül sor.

A 10 órás trial mód az EA Access révén már elérhető persze, de az idő szűke miatt itt inkább a játékmenet megismerése és elsajátítása talán fontosabb. A FIFA-hoz készített applikációba belépve viszont már érmék üthetik a markunkat, így fejben akár már el is kezdhetjük összerakni az első kezdőnket, akikkel nekivágnánk a szezonnak. Az alábbi összeállításban három bajnokságból válogattak úgy nevezett starter squadokat, melyek 10 coinból kihozhatóak.

Ha a kémiáról van szó, akkor van jó néhány lehetőségünk a lehető legjobb együttes megépítésére. Leteheted a voksod egy liga vagy nemzetiség mellett is, de akár ezek hibrid verziója is szóba jöhet. Az alábbi képeken itt az elsődleges szempont a bajnokság volt, így választották ki a Bundesliga, Ligue 1 és LaLiga trióját.

Bundesliga

Ez a 11 kiválasztott nagyjából 8 ezerből kijön, és a támadókat, valamint a szélső védőket elnézve a sebességre épít. Ha esetleg a 60. perc környékén valaki kezdene kifáradni, akkor a fennmaradó 2 ezer coinból lehet igazolni valakit a padra, aki frissként beállva nagy segítség lehet számunkra.

Ligue 1

A franciáknál minden coinra szükség lesz, de már első ránézésre is lehet látni, hogy elég erős keretet sikerült megnevezni. Nyilván nem ez a bajnokság a legnépszerűbb, de aki szereti gallokat nem fog csalódni. Erősek, gyorsak egész pontosak és a befejezéssel sem feltétlenül lesz gond.

La Liga

Végül, de nem utolsósorban itt van a spanyol első osztály. Itt megint el fogjuk költeni a 10 ezer coinunkat, de aligha nem néhány név kárpótol majd minket pénztárcánk kiürülése nyomán. A középpálya egész masszív, de elől sem lehet panasz, hiszen ide is befér még egy Lucas Vasquez a Real Madridból, valamint egy Kevin Gameiro a Valenciaból.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!