Hirdetés

A 9.21-es frissítésben újra változhat Yuumi!

Kedvenc macskánk újabb módosításokra számíthat a 9.21-ben.

Hirdetés

A 2019-es Worlds már itt van az ajtóban, ezért a komolyabb tesztelést igénylő változtatásokat már nem akarják belezsúfolni a szűkös határidőkbe. A menetrend szerint érkező 9.19-es frissítés szeptember 25-én megérkezik a szerverekre, a 9.20-ra október 9-ig kell várnunk. Utána megkezdődik a világbajnokság és minden Riot munkatárs arra fókuszál majd, hogy simán és hibamentesen pörögjön végig az esemény. Yuumi eddig is egy nagyon különös helyet foglalt el a buff-nerf listán, mivel kompetitív szinten az egyik legizgalmasabb karakterként beszélhetünk róla. Garennel, vagy egy "sima" ADC-vel együtt is óriási hatása van a mérkőzésekre, ezért nagyon gyakran szerepelt a tiltási / választási listán. A 9.21-re túl leszünk a VB jó néhány meccsén, ezért bátrabban lehet majd módosítgatni a hősöket, köztük Yuumit.

Riot Maxw3ll a Twitteren osztotta meg a terveit a cicával kapcsolatban. Várhatóan a Prowling Projectile (Q) képességből származó lassítás átkerül majd a Bop "n" Block (passzív) felerősített támadására, ezzel elérhetik majd azt a fejlesztők, hogy sokkal gyakrabban lássuk Yuumit önállóan mozogni. Kicsit skilltesternek tűnik ez a tervezet, meglátjuk mi sül ki belőle.

A másik képesség, amivel foglalkoznak a tesztelők, nem más, mint a You and me! (W), ami Yuumi legjellegzetesebb abilityje. Ha hihetünk Maxw3llnek, akkor az 1. szintű ingyenes W a múlt ködébe veszhet és nekünk kell majd eldönteni a mérkőzések legelején, hogy ugrálni szeretnénk a társainkra, vagy a Q-val térképezzük inkább fel a terepet. A W adaptív erejét cserében megnövelhetik majd, ezzel főleg a late game-ben jöhet ki a különbség az ADC + Support duók között.

Yuumit folyamatosan nerfelték a megjelenése óta, ezért sem kell meglepődnünk annyira, hogy még mindig túl erősnek tartják a statisztikák alapján. A 9.21-es patch és a várható Yuumi frissítésre még sokat kell várni, egészen október 23-ig, mivel szeretnék a Riotnál, ha elég adat gyűlne össze a 9.19-es nerfekkel kapcsolatban. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?