Filmként is megállná a helyét, durván jól néz ki a CoD: MW sztori trailere!

Captain Price és a csapat komoly feladatot kap, ellopott kémiai fegyvereket kell ugyanis visszaszerezniük, és nem lesz egyszerű dolguk.

Kétes érzések keverednek az emberben ilyenkor, egyrészt mert az elmúlt videókban látottak hihetetlenül tetszetősek az új Call of Duty esetében, másrészt pedig alig győzi az ember kivárni a megjelenést. Egyeseknek volt már szerencséje a bétát is kipróbálnia, de ez egyelőre a multiplayer világába kalauzolt el minket. Itt volt az ideje, hogy egy kis betekintést kapjunk a sztoriba.

Price kapitányéknak minden lehetséges erőt be kell vetniük és meghozni a kellő áldozatot ahhoz, hogy teljesítsék az előttük álló pokoli nehéz küldetést. A világot fenyegető krízis, morális döntések, megkérdőjelezhető szövetségek, és a rengeteg csata egy igazán epikus kalandot ígér. A trailer egyébként mélyebb részleteket nem árul el a történetről, de a leírás szerint Price és a SAS alakulata a CIA-vel karöltve, valamint a Urzikstani Felszabadító Erőivel szövetkezve igyekeznek lokalizálni és visszaszerezni az ellopott kémiai fegyvert. Harcolni fogunk Londonban, a Közel-Keleten és más helyszíneken is. Az alábbi bemutatót egy film előzeteseként is simán el tudnánk képzelni, és talán mondanom sem kell, nem csak egyszer játszottuk le:

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jelenik meg.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!