Kérdőre vonta az EA-t a FIFA20 kinézete miatt a Newcastle szélsője!

Kérdőre vonta az EA-t a FIFA20 kinézete miatt a Newcastle szélsője!

A kártyáját elnézve valószínűleg lefotózták, a játékban azonban mégsem sikerült normális megalkotni a franciát, aki kérdőre vonta ezért a kiadót.

Időnként előfordul, hogy egy-egy játékos külseje nem úgy sikerül, ahogyan azt az EA Sports szeretné, vagy épp ellenkezőleg, pontosan az ő általuk elképzelt módon készül el, akarva vagy akaratlanul. Viszont vannak olyan futballisták, akik nem mennek el szó nélkül emellett és bizony a közösségi médián keresztül hívják fel a figyelmüket arra, hogy valami nem stimmel.

Mivel 24-étől már elérhető a FIFA20 teljes verziója, a játékosok belevethették magukat a virtuális futballba, és sok időbe nem is telt, hogy felfedezzék Allan Saint-Maximin lapját. Amivel alapvetően nincs gond, a fényképe rendben van, valamint kapott néhány igen jó értéket is, viszont a játékbeli külsejét nem sikerült eltalálni. Már első ránézésre látszik a különbség, de amellett, hogy túlságosan ezüstös színű lett a hajszíne, egy felmosórongyhoz hasonlít leginkább a hajkoronája.

Ezt az egyik jóbarátja kiszúrta és szomorúan vette tudomásul a látottakat, amire maga a játékos előbb egy giffel válaszolt, majd kérdőre vonta a kiadót, hogy magyarázzák el hogyan történt ez a "baleset".

A korábbi OGC Nice, jelenlegi Newcastle játékosnak amúgy nincs is olyan rossz FUT lapja, de az EA Sportsnál valaki tényleg benézte az esetet, ezért várjuk a fejleményeket lesz-e változás Saint-Maximin kobakját illetően vagy egyelőre nem foglalkoznak ezzel a malőrrel.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!