Már a második héten magyarnak örülhetünk a FIFA20 hét legjobbjai között!

Már a második héten magyarnak örülhetünk a FIFA20 hét legjobbjai között!

Willie Orban nem is akármilyen lapot kapott, egészen 84-ig emelkedett a kártyájának Ratingje.

Lássuk, hogy a héten mely ligákból válogatott az EA Sports és kik azok emlékezetes pillanatokat szereztek a szurkolóknak:

Benjamin Lecomte - GK: Talán meglepetés, talán nem az ő jelenléte, viszont a L'Equipe 8-as osztályzata a 4 védést követően most elengedőnek bizonyult, hogy bekerüljön a hét legjobbjai közé.

Trent Alexander Arnold - RB: Kijelenthető, hogy ő az egyik legjobb jobbszélső a Premier Leagueben jelenleg. A Chelsea elleni 2:1-es győzelem alkalmával ő volt az első találat szerzője. Hozzásegítette csapatát a 100%-os mérleg megőrzéséhez és így 5 pontos előnye van a Liverpoolnak a második helyezett előtt.

Thiago Silva - CB: A PSG-nek nehéz hétvégéje volt Lyonban, komolyat küzdöttek a három pontért, és bár az utolsó percekben megszerezték, de kellett Silva remek védőmunkája, hogy a kapujuk érintetlen maradjon.

Aleksandar Kolarov - LB: Előfordul, hogy a Seria A nem képviselteti magát játékossal, viszont ebben a fordulóban a Roma egyik kiválósága mégis bejutott.

Willie Orban - CB: A Werder Bremen otthonában 3:0-ára nyert csapatával, az RB Leipziggel, és ő szerezte együttese első gólját, amivel megalapozta a remek teljesítményt.

Aaron Cresswell -LB: A West Ham szélsője remek pontrúgásaival hívta fel sokszor magára a figyelmet. A Manchester United elleni 2:0-ás diadal alkalmával újra bemutatta, hogy tényleg frenetikusan érzi a szabadrúgásokat. A második gól egy ilyen szituációból született.

Marcelo Brozovic - CM: Egy nagy olasz rangadón jól játszani az egy dolog, a mérkőzés legjobbját összehozni egy másik, viszont gólt szerezni az már igazi büszkeség. Az Inter színeiben az első találat az övé volt az AC Milan ellen megnyert 2:0-ás mérkőzés alkalmával.

Kevin De Bruyne - CM: A belga eddig is parádésan futballozott a szezonban, most pedig sikerült megfejelnie teljesítményét egy góllal és két gólpasszal, és azt hiszem többet nem is kell mondanom róla.

Willian Jose - ST : Talán ő elsősorban SBC-k miatt lesz keresett, ettől függetlenül a brazilnak sincs miért szégyenkeznie, kétszer is betalált az ellenfelének a hétvégén.

Kép

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!