Ne maradj le egy Splyce meccsről sem: Itt van Vizicsacsi vb-s menetrendje!

Ne maradj le egy Splyce meccsről sem: Itt van Vizicsacsi vb-s menetrendje!

Kiss "Vizicsacsi" Tamás első magyarként jutott ki LoL világbajnokságra. Mutatjuk, hogy mikor kell a közvetítést nézni, ha a Splyce meccsek érdekelnek téged!

Történelmi sikerrel zárta a LEC nyári szezonját a legmagasabban rangsorolt magyar LoL játékos, Kiss "Vizicsacsi" Tamás. Csapatával együtt kvalifikálták magukat a 2019-es Worlds play-in szakaszába, ezzel karnyújtásnyira került a Splyce-nak a főtábla. Mutatjuk, hogy mikor kell nézni a Riot Twitch közvetítéseit, ha nem akarod elmulasztani Vizicsacsi egy mérkőzését sem!

DFM vs Splyce (2019. október 2. - 14:00)

Első csoportmeccsükön a legerősebb japán csapattal mérkőznek meg Csacsiék. A győzelem kötelező, mivel a japán LoL e-sport nemzetközi szinten sem képvisel óriási erőt. A 2018-as világbajnokságon a 17-20. helyet csípte csak meg a DetonatioN FocusMe csapata, japán első profi League of Legends klubja.

ISG vs Splyce (2019. október 2. - 18:00)

Az argentín-chilei Isurus Gaming hatalmas évet fut, megnyerték az LLA 2019 Opening rájátszását, majd alig négy hónappal később az LLA 2019 Closing Playoffját is az első helyen zárták. A csapat először jutott ki világbajnokságra, így tényleg felszabadultan játszhatnak majd. Papíron itt is a Splyce az esélyesebb, reméljük sima 2-0-val zárják a nyitónapot Csacsiék.

Splyce vs DFM (2019. október 3. - 14:00)

Splyce vs ISG (2019. október 4. - 17:00)

Október 4-én következnek a visszavágók, amik után eldől, hogy melyik két csapat folytathatja az egyenes kieséses szakaszban. Elméletileg simán tovább kéne jutnia Vizicsacsinak és csapatának a csoportból, de a világbajnokságon, hiába csak play-in szakasz, tényleg bármi megtörténhet. Ha sikeresen veszik a csoportköröket, akkor október 7-én és 8-án várnak további meccsek a magyar toposra. A playoffban elég csak egy meccset nyerni, már azzal megváltják a garantált helyüket a playoffban, mivel összesen négy csapattal egészül ki a VB main eventjének jelenlegi mezőnye.

Nézd meg Riot Games élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

A csoportkörök Bo1, a rájátszás párharcai Bo5 formátumban zajlanak majd, amiket a Riot Games hivatalos Twitch csatornáján lehet majd követni angol nyelven.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.