Eddig még sosem látott akciókkal rajtolt el a Worlds 2019-es játékon belüli eseménye!

Eddig még sosem látott akciókkal rajtolt el a Worlds 2019-es játékon belüli eseménye!

Hamarosan elrajtol a 2019-es League of Legends világbajnokság, ehhez kapcsolódik a játékon belül elrajtolt esemény. Mutatjuk a részleteket!

Újabb in-game esemény érkezett, ami azt jelenti, hogy ismét milliók pénztárcája sír fel hangosan az éjszaka közepén. A 2019 Worlds esemény alatt megszerezhetjük a legújabb kinézeteket, lecsaphatunk egyedi keretekre és ikonokra, de az igazi akciókat nem itt kell keresni. A legnagyobb újdonsága a "2019-es vb belépő" küldetései között keresendő, ugyanis ha kicsengettük az 1650 RP-t, akkor garantáltan két drágakő (Gemstone) ütheti a markunk, csak néhány küldetést kell teljesíteni hozzá. Becsüljük meg ezt a lehetőséget, mivel eddig soha nem járt drágakő a belépő mellé!

Mindössze 200 pontot kell csak szerezni az 5. mérföldkő teljesítéséhez és a Prestige pontok mellett máris a miénk a két drágakő. De hogyan szerezhetünk vb-belépős pontokat?

  • 5 pont üti a markunkat, ha nyerünk egy 5v5 (Normal, Draft, Ranked, ARAM) meccset
    • Szintén 5 pontot kapunk, ha TFT-ben az 1-4. helyen végzünk
  • 2 pontot zsebelünk be, ha veszítünk egy 5v5-ös meccsen
    • Ugyancsak 2 pontot kapunk, ha TFT-ben az 5-8. helyen zárunk

Aki nem szeretne RP-t áldozni a VB Passre, annak sem kell aggódnia, mivel minden héten újabb és újabb küldetéseket lehet teljesíteni az értékes jutalmakért. Első héten ezek várnak ránk:

1. hét Felejthetetlen Nyerj meg két meccset úgy, hogy hőskinézetet használsz Játssz 7 meccset 20 db 2019-es vb-zseton
1. hét Törött ösvény

Rivennel lökj fel 3 alkalommal egy ellenséges hőst

a Törött szárnyak (Q) harmadik találatával

Játssz 5 meccset 10 db 2019-es vb-zseton
1. hét Üdvözlünk a világbajnokságon Nyerj meg két meccset az Idézők szurdoka térképen kevesebb mint 35 perc alatt Játssz 7 meccset 20 db 2019-es vb-zseton
Esemény ideje alatt 2019-es világbajnokság Játssz 30 meccset - 80 db 2019-es vb-zseton + 2019-es vb-gömb

Ha dúskálunk az RP-ben, vagy szeretnék kicsit kibővíteni a hőskinézetes gyűjteményünket, akkor irány a Shop, ahol megvásárolhatjuk a Championship Ryze-ot, az új Riven, Nami és Morgana skint, de bezsebelhetjük a chromákat és a tavalyi évek világbajnoki kinézeteit is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!