Magyarországra is érkezik a PUBG ingyenes verziója!

Magyarországra is érkezik a PUBG ingyenes verziója!

Ráadásul akik október 8-ig regisztrálnak és letöltik a játékot, ajándék fegyverskineket kapnak!

Ha emlékeztek még, év elején felröppent a hír, hogy a PUBG Corp. egy ingyenes PUBG verzión dolgozik, melynek tesztelését Thaiföldön kezdték meg. A projekt a LITE nevet kapta és a fejlesztők nem titkolt célja az, hogy felvegyék a versenyt az ingyenes Fortnite, illetve a Tencent kezében lévő PUBG Mobile játékokkal. 

Első körben sajnos nagyon kevesen próbálhatták ki a PUBG LITE-ot, nemrég azonban bejelentették, hogy a béta verzió hamarosan 52 országban, köztük Magyarországon is elérhető lesz. Sokaknak most jogosan merülhet fel a kérdés, miben más ez, mint a fizetős alapjáték? Tulajdonképpen ugyan arról a játékról van szó és a gunplay, illetve minden más mechanika és tartalom, mint például a szezon pass is elérhető, csupán alacsonyabb gépigénnyel rendelkezik. A minimum és ajánlott követelményeket az alábbi képen találjátok!

A bejelentés kapcsán megszólalt a PUBG Lite vezető fejlesztője, Minkyu Park is és az alábbiakat nyilatkozta. 

"A PUBG Lite alapkoncepciója, hogy egy elérhető verziót teremtsünk azok számára, akik laptoppal vagy gyengébb specifikációjú számítógéppel rendelkeznek, mialatt ugyan abban a játékélményben részesülnek. Januártól kezdve nagyon keményen dolgoztunk és folyamatosan figyeltük a közösség visszajelzéseit, hogy egy minél inkább minőségi játékot adhassunk ki a kezünkből. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy reagálnak majd az új országok játékosai, illetve hogy alakul majd a fejlesztés további része."

Ha szeretnétek részt venni az október 10-én induló béta teszten, nincs más dolgotok, mint regisztrálni és erről a linkről letölteni a launchert. Ha ezt egyébként október 8-ig megteszitek, két fegyver skint kaptok ajándékba. 

Az információk alapján nektek hogy tetszik eddig a PUBG LITE?

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!