Első körben ezt a 10 játékost tartják kiválónak az áráért a FIFA20-ban!

Első körben ezt a 10 játékost tartják kiválónak az áráért a FIFA20-ban!

Még csak most indult útjára az új játék, de már összeraktak egy top 10-es listát azokból a kártyákból, akikre érdemes vadászni.

A legtöbb játékoshoz már megérkezett valószínűleg a FIFA20, és abban is biztos vagyok, hogy voltak olyanok akik előrendelték, tehát néhány napja már építgethetik csapatukat. Nem mindenki az Ultimate Teamért rajong, de a legnépszerűbb mód mégis csak ez, és sokan igyekeznek majd az elejétől fogva a legjobb futballisták megszerzésére. Tekintsünk egy kicsit el attól, hogy kinek mennyi coin áll rendelkezésére, hiszen valaki többet vagy kevesebbet szedett össze ilyen rövid idő alatt. Egy olyan listát állított össze a közösség, akikért nem kell hitelt felvenni, cserébe viszont elég jó statokkal örvendeztetnek meg minket.

A pár ezertől kezdve akár 60-80 ezer coinba is kerülhetnek, és előfordulhat, hogy nem az öt nagy bajnokság valamelyikében játszanak. A lapjukat ettől függetlenül érdemes megnézni, mert remek mutatókkal rendelkeznek, és ebben a válogatásban szinte minden posztra találhatunk megfelelőt magunknak. Néhány már az előző részben is egész jó statokkal rendelkezett, most viszont ezt tovább javította az EA Sports, ezért még nagyobb szolgálatot tehetnek a pályán nekünk. Ilyen például a listából Ben Yedder és Insigne. A képre kattintva éritek el a kártya galériát:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!