CS: GO kisokos: 22 részes oktatóvideó sorozat a Honvéd edzőitől kezdőknek!

CS: GO kisokos: 22 részes oktatóvideó sorozat a Honvéd edzőitől kezdőknek!

Egy kicsit átalakult a Honvéd e-sport oktatóanyaga Youtube-on, szeptembert ugyanis teljes egészében a CS:GO-nak szentelték, így most bárki elsajátíthatja a játék fortélyait a kezdetektől.

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a helyi oktatás mellett immáron az interneten keresztül is igyekszik okítani a tanulni vágyókat. Egyrészt az is megvalósulhat, hogy streamen keresztül részt vehessünk majd az óráikon, másrészt addig is igyekeznek rövid, egy perces videókban olyan tippeket és trükköket mutatni, melyeket nem biztos, hogy mindenki ismerhet. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, sohasem lehet eleget tanulni szeretett játékainkról.

Egy kissé átalakult a Legion Leckék tartalma, már ami a szeptember hónapot illeti. Ahelyett, hogy a náluk is oktatott játékok mindegyikéből egyperceseket kaptunk volna, a fő hangsúly a CS:GO-ra terelődött. A kezdők számára egy komoly "csomagot" állítottak össze a Honvéd edzői, Kodiak és Sc0rch. Jól lőni valószínűleg bárki megtanulhat, de az apró fortélyok és trükkök ismerete elengedhetetlen a komoly tudás megszerzésében.

Legyen szó egy apró beállításról, amely könnyebben láthatóvá teszi ellenfelünket a Molotov füstön át, vagy a célkereszt személyreszabásáról, a radar teljes megismerésén át a tökéletes érzékenység megtalálásáig mindenről szó lesz az alábbi válogatásban. Minden olyan témát felölelnek, amely segítheti az újoncokat, de azt hiszem a veteránok is találnak benne hasznos információkat.

A csokor első része a grafikai beállításokról szól, ugyanis a játékot mindenki a lehető legalacsonyabb értékeken tolja, viszont talán a jobbak közül sem sokan tudják, hogy 2 opció átállításával sokat nyerhetünk.


A 22 db nagyjából egy perces tipp és trükk csomag az alábbi linken érhető el!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!