Visszatér a Clash és ingyen cuccokat hoz magával

Visszatér a Clash és ingyen cuccokat hoz magával

Nemsokára indul a regisztráció és indul a teszt. Reméljük most pár órán belül nem omlik össze az egész. 

Pár órával ezelőtt jött a hír, hogy a Clash végre az EUNE szerverre is jön. Arról már írtunk, hogy az új rendszer tesztelését megkezdték az NA keretein belül augusztus közepén, viszont akkor még szkeptikusak voltunk és nem hittük volna, hogy hozzánk is elér. Ezzel szemben most kellemesen meg kellett lepődnünk, hiszen a játékmód közelebb van mint hinnénk, már holnap lehet indítani a csapatok nevezését.

Feltételek és a program

Az első és legfontosabb, hogy a Clash-hez meg kell lennie pár alapfeltételnek. Mivel a rendszer úgy sorsol össze, hogy az elején mindenképpen a saját szintednek megfelelő ellenfeleket kapj ezért fontos, hogy meglegyen a ranked besorolásod, tehát ebben a szezonban legyen meg a 10 lejátszott rangsorolt meccs. A másik restrikció a 2. szintű Honor. Úgy bizony, ha valaki nem megfelelően viselkedik az a Clash-t sem próbálhatja ki. 

A program pedig a következőképpen alakul majd. Holnaptól, egészen péntek estig lehet majd nevezni a csapatokat. A formátum is változik, hiszen nem egy bajnokság megy majd le, hanem a hétvége két napján, akár két körbe is benevezhetünk. A kezdés mindkét nap este 5 és 7 között lesz, a különböző játékosszinteknek változhat az indítási idő. Az már egy külön jó döntés, hogy a fejlesztők nem egyszerre akarják elkezdeni a meccseket, inkább folyamatosan engedik rá a terhelést a szerverekre. Tehát attól függően, hogy milyen besorolást kap a csapatotok, változhat az indulási idő.

Jutalmak

Ugyan a Riot kihangsúlyozta, hogy még mindig tesztidőszakban vagyunk, de a mostani héten már be lehet húzni pár dolgot. Az ígéretek szerint a résztvevők kapnak egy ikont, Győzelmi Pontokat és persze a Loot Boxok sem maradhatnak ki a mixből. Hogy miből mennyi üti a markunkat egyelőre nem tudjuk pontosan, de van egy olyan érzésem, hogy attól függ meddig jutunk majd el a tabellán.

Összegzés

Tehát a lényeg, hogy a szerverek kímélése érdekében a Clash fokozatosan indul. Nem egy, hanem két bajnokságot is kapunk a két napra. Illetve a résztvevőkre jutalmak is várnak majd. Nagyon reméljük, hogy a kliens bírja majd a terhelést és végre játszhatunk ezzel a funkcióval. Mondjuk, ha nem így lesz, akkor bejöhet a kedvenc kommentem a Riot oldaláról. "Az se baj, ha nem jön össze, csak utána nevezzék át Crash-re"

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.