24 órás stream közben tiltotta ki a Riot IWD-t

24 órás stream közben tiltotta ki a Riot IWD-t

A felhasználók kereskedését sosem nézte jó szemmel a Riot, példát is statuáltak egy kitiltással IWillDominate esetében.

Christian "IWillDominate" Rivera vásárolt felhasználóját tiltotta ki a Riot Games annak tizennyolcadik 24 órás streamje alatt.
Egy átlagos mérkőzés volt IWillDominate számára, mikor a Nexus bedöntését követően, a kliensbe való visszaérkezés során várta a rossz hír.

A streamer kissé csalódott volt, hisz 17 órát rakott már a felhasználójába és 30 mérkőzést játszott le azon. A kitiltást követően a streamet nem sokkal később abba is hagyta. A kitiltást azért kapta, mert egy már rangsorolt mérkőzésre kész, 30-as szintű felhasználót vásárolt. Ezzel súlyosan megsértette a League of Legends használati feltételeit, melyben egyébként pontosan meg is van fogalmazva, hogy a felhasználókat eladni, azokkal bármilyen formában kereskedni, vagy felhasználót vásárolni szigorúan tilos és kitiltást von maga után.

IWillDominate később még elmagyarázta, hogy a legtöbb tartalomgyártónak nincs ideje arra, hogy felvigyen 30-ra egy felhasználót, nem hogy még esetleg többet is, így általában fizetnek valakinek azért, hogy ezt megcsinálják helyettük.

Miután kitiltották, a streamer elkezdte kritizálni a fejlesztőket, hogy ezt bezzeg szemmel tartják, de azon trollokat akik lefutják a mérkőzéseit, illetve azokat, akik szemmel láthatóan csak rontják a játékélményt és bomlasztják a közösséget, azok ellen persze nem tesznek semmit. Az legfurcsább rész a történetben az, hogy duópartnere RATIRL volt, aki elvileg ugyancsak vásárolt felhasználóval játszott, mégsem kapott kitiltást.

Mit gondoltok, tényleg nem tesz semmit a Riot a bomlasztó játékosok ellen?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.