Az EA válaszolt a játékmódokat érintő hibákra, és felvetődött a mikrotranzakció kérdése?!

Az EA válaszolt a játékmódokat érintő hibákra, és felvetődött a mikrotranzakció kérdése?!

Nem volt problémamentes a FIFA20 indulása, a pár napja elérhető játékban ugyanis több helyen is gondot vélt felfedezni a közösség és ezt jelezték a EA Sports felé.

Az egy dolog, hogy a rajongók egy része azt nehezményezte, hogy igazi újítást nem tartalmaz a szoftver, de ezen kívül is akadtak kifogásolható dolgok.

Karrier mód

Néhány apróbb glitchről számoltak be a fejlesztőknek, amire válaszul már meg is kapták a játékosok, hogy dolgoznak rajta. Ezek között olyan hibák találhatóak, mint hogy a Bajnokok Ligája nem működik rendesen, valamint az Ultimate fokozat túl könnyű, illetve a sajtótájékoztatón irreleváns kérdéseket kapunk. Figyelmet szentelnek még az Mesterséges Intelligencia viselkedésére, néhány esetben fura dolgokat művel ugyanis.

Az EA elmondása szerint a "Dynamic Potential" névre hallgató új feature miatt számos nem várt probléma ütötte fel a fejét. A visszajelzések és begyűjtött információk alapján dolgoznak a javításon.

Ultimate Team

Ebben a szekcióban leginkább a menü kapcsán panaszkodtak, ugyanis bizonyos játékosok egyes funkciókat nem érnek el, mint például a Division Rivals Tier követelmény. A következő updatek során ezeket is orvosolják.

Játékmenet

Tavaly túl erősre sikeredett, most viszont nem tetszik sokaknak, hogy az ívelések és a fejesek gyengébbek a kelleténél. A kiadó erre pontos választ adott, miszerint a FIFA19 miatt volt erre szükség, és az ott gyűjtött értékelések alapján módosították a játékmechanikát.

"Nagyrészt azért döntöttünk így, mivel rengeteg gól született ezekből a szituációkból, és szerettük volna, ha jobban kijön a skill különbség a játékosok között."

Továbbra is figyelik a játék ezen részét és ha kell megteszik a szükséges lépéseket. A védők tisztázása és a kapusok mozgása kapcsán is van fennakadás, és míg előbbit nem valószínű, hogy módosítják - erre mondták azt, hogy ne a passzt nyomogassuk, ha fel akarunk szabadítani -, a hálóőrök kapcsán belenyúlnak majd a játékba.

VOLTA

Felvetődött a mikrotranzakciók lehetősége ebben a játékmódban, de egyelőre ez megbeszélés tárgyát képezi az EA Sportsnál. Emellett ugyanabban a csapatban ketten nem tudnak játszani, amit kiemelt prioritásként kezelnek és hamarosan jön majd a frissítés.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!