Faker menni Worlds! - Nemsemmi teaser videót kapott egy rajongótól a Halhatatlan Démonkirály

Faker menni Worlds! - Nemsemmi teaser videót kapott egy rajongótól a Halhatatlan Démonkirály

Faker visszatér a világbajnokságra és bosszúra szomjas.

A tavalyi világbajnokságról hiányzott a League of Legends egyik legnagyobb ikonja. Az SK Telecom T1 az előző szezonban nem remekelt és a csapat ki sem jutott a 2018-as Worlds eseményre. Persze egyből jöttek a találgatások, hogy itt a vége Faker karrierjének? Hogy az SKT aranykora már örökre elmúlt? Sok rajongó, elemző és persze önjelölt megmondóember már temette a csapatot, de ennél nagyobbat nem is tévedhettek volna.

A tavaszi szezon alapból is jól ment Faker csapatának, az alapszakaszt a második helyen zárták, majd a rájátszásban behúzták a bajnoki címet. A nyári fordulóban a forgatókönyv majdnem ugyanez lett, a különbség csak annyi, hogy itt a rájátszás előtt a negyedik helyet tudták csak behúzni. De miután végigverekedték magukat a csapatokon, ismét övék lett az első hely. A sikerben pedig nem kevés szerepe volt Fakernek, hiszen bombaformában tolta végig a meccseket, főleg a hajrában. Hogy mégis mennyire vitte a hátán a csapatot azt a statisztikák is mutatják. 

Ezek alapján pedig azt mondhatjuk, hogy az SKT T1 és persze Faker is felkészült arra, hogy harcba szálljanak a világbajnoki címért. Egy rajongó pedig olyan videót rakott össze, amit akár a szervezet sajtósai is megirigyelhetnének.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!