Egy hibának köszönhetően OP Pantheon?!

Egy hibának köszönhetően OP Pantheon?!

Nagyon úgy néz ki, hogy egy bug miatt lett túl erős Pantheon.

Több év szenvedés után a Riot vége megunta Pantheon faék egyszerű kitjét és nem csak a külseje de a képességei is teljes átdolgozást kaptak. A Riottól szokatlan módon ezúttal nem egy OP karaktert kaptunk, sőt olyannyira féltek túlerősítéstől, hogy végül iszonyat gyenge lett a görög harcos. Jó pár hotfix-szel később viszont teljesen használhatóvá vált és egy hibának köszönhetően talán még OP is lett. Leginkább a dzsungelben használhatjuk ki a hős erejét, ezt a hibát viszont inkább ösvényen tudjuk kamatoztatni. Nézzük is meg, hogy pontosan miről van szó.

A Pantheon mainek redditjére került fel az alábbi videó. A feltöltő magyarázata szerint éppen a gyakorlómódban próbálgatta a hőst, amikor arra lett figyelmes, hogy a megerősített W után sikerült megszakítania egy alaptámadást, mégis megkapta érte a felerősítéshez szükséges stacket. A videó belassítása után viszont kiderül, hogy ez nem is mechanika, hanem valószínűleg egy bug, mivel nincs elég idő arra, hogy alaptámadást vigyünk végbe, miközben éppen a W hármas csapása landol a célponton.

Ahogy láthatjátok a sima kombóhoz képest sokkal, egy egész alaptámadással gyorsabb a hibának köszönhetően a stackelés. Ettől függetlenül viszont nem könnyű konzisztensen kihasználni a bugot, hisz pontosan az ugrás pillanatában kell megszakítanunk az alaptámadást. Így a kombó nem két alaptámadással fejeződik be, hanem így:

Felerősített W + Alaptámadás > Felerősített 3 alaptámadás > Alaptámadás > Q

Egyelőre a Riottól nem érkezett válasz, hogy tudnak-e a hibáról vagy egyáltalán annak nevezik-e a kombót. Ettől függetlenül érdemes megtanulni, ha sokat játszunk Pantheonnal, hisz a gyorsaság a kulcsa mindennek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!