A Walking Dead karakterei megjelentek a PUBG Mobile játékban!

A Walking Dead karakterei megjelentek a PUBG Mobile játékban!

A rendkívül népszerű sorozat eseménye egészen jövő év elejéig elérhető lesz a játékban. 

A PUBG mobilos verziója hatalmas népszerűségnek örvend az egész világon és a hivatalos információk alapján már több mint 400 millió alkalommal töltötték le az alkalmazást, ráadásul a napi szinten belépők száma eléri az 50 millió főt. A körülmények miatt a játékot fejlesztő Tencent számtalan eseménnyel kedveskedik a rajongók számára, a legfrissebb újítások pedig egy Walking Dead crossover esemény, amiben a kultikus sorozat több eleme és szereplője is megjelenik.

A hivatalos információk szerint az event során olyan karakterek bőrébe bújhatunk, mint Rick Grimes, Negan, Michonne és Daryl Dixon, továbbá a szereplők ikonikus tárgyait is megszerezhetjük a szögesdrótos baseball ütőtől kezdve egészen Daryl motorjáig. A skinek megszerzéséhez vagy küldetéseket kell teljesítenünk, vagy megvásárolnunk azokat az applikáció shopjában. Az event előreláthatólag jövő év elejéig lesz elérhető, kedvcsinálónak pedig az alábbi videót ajánlanánk figyelmetekbe!


A Walking Dead tizedik szezonja pár napon belül indul, így az egész egy jól megtervezett marketing kampánynak fogható fel, amivel valószínűleg mindkét résztvevő nagyon jól jár majd. A PUBG Mobile-nak egyébként nem ez az első ilyen promóciós kollaborációja, hiszen volt már Resident Evil 2, illetve a Godzilla: King of Monsters köré szőtt esemény is.

Ti szívesen látnátok egy hasonló eventet a PC-s PUBG-ben is?

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!