Egy trükkel gyorsan lehet boostolni a loyalty-t!

Egy trükkel gyorsan lehet boostolni a loyalty-t!

Az új játék megjelenésével hatalmas számú játékos vágott neki az Ultimate Teamnek és a legrövidebb idő alatt szeretnének minél több loyaltyt szerezni, aminek most van egy könnyed módja.

A FIFA20 érkeztével az ember arra számítana, hogy kell egy kis idő, míg komolyabb együtteseket össze tudnak rakni a játékosok. Most azonban azt látni, hogy egyre másra kerülnek elő a képek, melyeken elég ütőképes kezdőket mutogatnak a boldog tulajok. Ennek egyik oka, hogy kiderült, van egy glitch, aminek a segítségével szépen megboostolhatjuk a loyalty-t.

Loyalty-ja minden egyes Ultimate Team kártyának van. Arra szolgál, hogy eggyel erősítse az ovr chemistryt, ami után könnyebb teljesíteni bizonyos SBC-ket és a játékosaink statját is növeli. Az egyetlen módja eddig az volt, ha minél több mérkőzést lejátszottunk. Egy trükk révén viszont most könnyedén boostolhatjuk, azonban figyelmeztetnénk mindenkit, hogy nem tudni az EA lépett-e már az ügyben vagy szankcionálja-e a glitchet kihasználókat.

A glitch miatt az alábbi módon működik a trükk:

  1. A játékon belül lépj be a FUT Squad Battles menüjébe, és válaszd ki a Featured (általad legtöbbet játszott csapat) Squadot
  2. A kezdőrúgás után járasd nagyjából 10 másodpercig a labdát
  3. Ezek után annyit kell tenned, hogy - PS4 és Xboxon egyaránt - megállítod a játékot kétszer lenyomva a kontroller középső gombjával. PS4 esetén a Settings (Beállítások) menüpontot kell keresni és a Connect to the Internet (kapcsolódás az internethez) fül melletti pipát vedd ki, aztán kapcsold vissza. Xbox-nál csak a NAT-típust kell tesztelni.
  4. Ekkor az történik, hogy a FIFA20 lecsatlakozott a szerverről, majd újra csatlakozik hozzá. A rendszerben a mérkőzés lejátszottnak lesz jelezve, de nem kapjuk meg a vereséget, ráadásul a játékosunk lojalitása megnőtt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!