Ez a 11 mez a legnépszerűbb a FIFA20 UT módban!

Ez a 11 mez a legnépszerűbb a FIFA20 UT módban!

Sokan nem sok figyelmet szentelnek a mezekre, de az is elképzelhető, hogy ebben az összeállításban új kedvencre lelnek.

A FIFA20 Ultimate Teamben fontos, hogy a lehető legjobb kezdőt rakjuk össze. Ezen kívül több módon is fazont szabhatunk csapatunknak. Nem árt ha egy jól kinéző szerelésben küldjük őket pályára, és a FIFA20 bizony lehetőséget is ad arra, hogy alaposan megfontoljuk mibe öltöztetjük játékosainkat. Akad olyan, aki az egyszerűbb megoldásokat szereti, de vannak, akik az egyedi, különös mintázatú, kirívó felsőket részesítik előnybe. Ha esetleg még nem találtad meg az igazán hozzád közelálló mezt, akkor ebben a cikkben adunk néhány ötletet:

FIFA 20 Ultimate Team Mezek

Barcelona (La Liga) - Harmadik számú

Mint oly sok Nike harmadik számú mez esetében, erre a felsőre is rákerült a cég "futura" logója. Az új szezonra a 90-es évekből szerezték az inspirációt a színvilág kapcsán, és a végeredmény elég megkapó lett.

Western United (A-League) - Idegenbeli

Kicsit elszálltak a mintázattal, mintha egy tükör szilánkjaival vértezték volna fel a pólót. Ebben kifutva a gyepre egészen biztosan egyedi külsőt kap csapatunk.

Atalanta (Serie A) - Hazai

Talán nem vagyok egyedül ezzel, de nekem a függőleges csíkozás eléggé bejön. Az Atalanta a Bajnokok Ligájára egy különlegességet hozott létre, és tényleg megragad rajta a tekintet.

Lyon (Ligue 1) - Idegenbeli

Alapvetően egy kék felső nem biztos, hogy megnyerné a közösséget, viszont olyan mélységet kapott ez a mez, ami lenyűgözte a játékosokat. Az enyhe csíkozás pedig egy kicsi izgalommal látta el az amúgy nem túl hivalkodó pólót.

Atletico Madrid (La Liga) - Harmadik számú

Az új játékban úgy tűnik a kékes, illetve szürke árnyalatok valamiért népszerűbbé váltak. Az Atletico mezét is az 1990-es évek inspirálták, egyszerű de nagyszerű lett.

Arsenal (Premier League) - Idegenbeli

A "bruised banana" névre keresztelt ágyús mez gyönyörű sárgában pompázik. Ez az idegenbeli szerelés szerencsét hozott már korábban, hiszen valami hasonlót hordtak 1989-ben, mikor bajnokságot nyert az Arsenal.

Inter (Serie A) - Idegenbeli

Lehet, hogy néhány csak legyintenének rá, de egyszerűen jó ránézni, amolyan békességet sugárzó szerelés.

Feyenoord (Eredivisie) - Idegenbeli

Ilyen foltokat látván a mosógépbe hajítanánk rögtön. Ezek a "pacák" viszont tudatosak, remek mélységet kölcsönöznek a szerelésnek, elnyerték a játékosok tetszését.

Club America (Liga MX) - Hazai

Szuperül néz ki, és igazán művészi felsőt alkottak, bár kicsit a túl sok szponzori logo belerondít, de maga a dizájn lenyűgöző.

Celtic (SPL) - Idegenbeli

 

Egyszerű, de nagyszerű. A zöld és a sárga mindig is jóbarátságban voltak.

Bayer Leverkusen (Bundesliga) - Idegenbeli

A nosztalgia verseny abszolút nyertese, első ránézésre a régi motorosoknak a 2002-es szerelés ugorhat be, amikor a német csapat Bajnokok Ligája döntőt is játszhatott.

Ti milyen szerelést használtok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!