Újjáéledt a mém - Romain ismét elővette a filctollat a UOL meccs után

Újjáéledt a mém - Romain ismét elővette a filctollat a UOL meccs után

Romain Bigeard ismét feltűnt, mint a Unicorns of Love hivatalos kabalája. Ha pedig ott volt, akkor ismét felvéste az örök igazságot a mellére.

Ha azt mondom Unicorns of Love, akkor nyilván mindenkinek először Vizicsacsi neve jut eszébe. De nem sokkal utána vélhetően Romain, a csapat egykori menedzsere, legnagyobb rajongója és kabalája is előjön. Az úriember érdekes karriert futott be az e-sport világában. Kezdetben ő intézte az unikornisok ügyes-bajos dolgait, gyakorlatilag az anyjuk volt sokszor. Később kabala lett és az egész világ előtt megvillantotta az izmait unikornis jelmezben. Aminek az lett az eredménye, hogy egy ideig a Riot is alkalmazta, mint hangulatfokozót. Ezután az Optic csapatának lett menedzsere majd a legutolsó információink szerint a Riot kötelékei között folytatta. Pár órával ezelőtt viszont ismét a jó öreg jelmezben volt és újjá élesztett egy mémet.

De ennyire ne szaladjunk előre. Talán vannak még olyanok, akik emlékeznek arra az időre, mikor az ESL még csinált nagy LoL kupákat. Ilyen volt az IEM sorozat, ahova a világ minden tájáról érkeztek nagy csapatok és bizony egy Oaklandi versenyen a TSM és az UOL csapat is találkozott. Akkor Csacsiék nyertek és megtörtént az ominózus eset, mikor Romain kitette a történelmi kacsacsőrt.

Akkor a mém végigszaladt a világon és az egész reddit ezen pörgött egy ideig. Persze a bosszú nem váratott magára, egy másik versenyen a TSM bizonyult erősebbnek és Bjergsen megfordíthatta a dolgokat.

Most viszont a poént harmadjára is láthatjuk, hiszen az UOL, mint a CIS régió képviselője ott van a Play-In szakaszban és most verték meg másodjára a Clutch Gaming csapatát, ami persze ismét a filctollért kiáltott.

Azt gondolná az ember, hogy egy háromszor felmelegített poén már nem üt akkorát, de mégis a klippet egyből felkapták a fórumok és mi a szerkesztőségben is jót derültünk rajta. Reméljük nektek is nosztalgikus érzéseket hozott a jelenet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!