A Damwon Gaming toposa szinte csak Kleptomancy-val lett Challenger

A Damwon Gaming toposa szinte csak Kleptomancy-val lett Challenger

Egy kicsit túl erős a rúna?

A koreai Damwon Gaming egyértelműen a Play-in legerősebb csapata. Már a verseny kezdete előtt biztos volt, hogy elsőként jutnak tovább, de most könnyedén meg lehet nekik a 4-0 is, hisz az első fordulóban mindkét ellenfelüket lemosták a pályáról. A csapat topposa Nuguri viszont már az Európába érkezés napján úgy döntött, hogy lehetőleg minél több hőst próbál ki a nyugat-európai szerveren és mindezt csak és kizárólag a Kleptomancy rúnával teszi.

Ahogy láthatjátok összesen 17 hőssel próbálkozott a 82%-os győzelmi aránnyal rendelkező Nuguri. Eleinte mindenkire Kleptót hozott kivétel nélkül, de a nemrég lejátszott meccseken Irelia-ra és Ryze-ra inkább rendes rúnát hoz a legtöbb alkalommal. Ami meglepő, hogy Jayce-re és Camille-re szinte kizárólag Kleptomancy-t választ, pár meccsen pedig Vladimirral is sikerrel próbálta ki. A Klepto láz már a csapat többi tagját is megfertőzte, ugyanis az egyik Play-in meccsen a Damwon midese, Showmaker is Klepto LeBlanc-ot hozott, míg Nuguri Vladdal tette ugyanezt.

A Flamengo ellen azért már mindketten hagyományosabb rúnákhoz nyúltak, de ha ez így folytatódik akkor lassan kijelenthetjük, hogy a szerencse faktorral együtt is túl erős a Klepto rúna. A felső ösvényen az amúgy is rossz match-uppokat egyenesen borzalmassá teszi, hisz az ellenfélnek nem muszáj megölnie téged, elég, ha folyamatosan poke-ol és trade-el veled.

Ma ismét láthatjuk a Damwont és Nugurit akcióban, kíváncsian várjuk, hogy a többi koreai gárda vagy éppen a torna legesélyesebb csapatai ugyancsak a Klepto mellett teszik-e le a voksukat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!