Máris felújították Hazard és Sterling külsejét a FIFA20-ban!

Máris felújították Hazard és Sterling külsejét a FIFA20-ban!

Az EA Sports büszkén tette közzé, hogy a két sztár friss és üde kinézetet kapott a játékban, valóban sokkal élethűbbek lettek a játékosok.

A labdarúgók arcának szkennelése és élethű megszerkesztése már egy jó ideje fontos részét képezi az EA Sports politikájának. A legnépszerűbb csapatokat egy külön technológiával lefotózzák és videóra veszik minden apró rezdülésüket, így részletes kidolgozottság mellett megjelenhetnek a játékban is. Ez azonban nem mindig sikerül hibátlanul, néha megesik, hogy kevésbé hasonlítanak a virtuális mások az eredeti személyhez.

Nem csak a kisebb neveknél fordul ez elő, hogy elcsúszik valami a programozás során, hanem bizony a sztárok kapcsán is előjön az elégedetlenség, legyen szó a fejlesztőről vagy a rajongókról. A mostani főszereplől Hazard, a Real Madrid új szerzeménye, aki a hétvégén a Granada ellen megszerezte első gólját, valamint Sterling, a Manchester City támadója. Alapból a játékban nem néznek ki ocsmányul, de az új külsejük bizony sokkal királyabbra sikeredett:


Kattints a képre a galériáért, hogy megnézhesd Sterlinget is

Emellett továbbá bemutatta a kiadó, hogy a VOLTA módhoz új kiegészítők érkeztek, így új szerelésekbe öltöztethetjük utcai futballistánkat:

Nektek hogy tetszik Hazard és Sterling új külseje?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!