A Goth Annie splash art is cenzúrát kapott

Evelynn cenzúrája mellett a Goth Annie is kapott egy kis törődést.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a 9.17 során megújult a Gyűjtemények fül a majd hamarosan érkező Örökkévalók végett, és ezzel együtt Evelynn splash artját is túl kihívónak találták, így picit több takarással látták el hősünket. Korábban is volt már hasonló cenzúra, amikor Graves búcsúzott a szivarjától még 2014. novemberében.
Evelynn a módosítás során konszolidáltabb idomokat kapott, mondhatni Jinxesebb domborulatai lettek, melyeket még jobban eltakartak a korábbiakhoz képest.

Na de térjünk rá a Goth Annie splash artjára, hogy azzal mi is történt. A régi rajzon az arcán fekete smink volt található a goth tematikához illően, továbbá maga Annie tekintete is gonoszabb volt.Ezzel ellenben az újnak már egy szolidabb sminkje van, tekintete boldog, arca pedig mosolygós. Goth Annienek ugyan Goth Annie maradt, de a jellegzetes vonásait eltávolították. Mindemellett a Tibbersen végzett mágia színei is élénkebbek, illetve maga a splash art kidolgozottsága pedig részletesebb lett. Haladni kell a korral, ez tény és való. Így hasonlóan járt, mint cikkünk elején említett két sorstársa.Reméljük, hogy az esetleges jövőbeli cenzúrák nem fogják teljesen elrontani a kinézetek tematikáját és hangulatát. Egyelőre viszont ez van, ezt kell szeretni, ahogy szokták mondani. Annie a cenzúrát egyébként még évekkel ezelőtt kapta, csak fontosnak tartottuk megemlíteni, ha már nemrég Evelynn is szóba került.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!