Hirdetés

A Goth Annie splash art is cenzúrát kapott

Evelynn cenzúrája mellett a Goth Annie is kapott egy kis törődést.

Hirdetés

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a 9.17 során megújult a Gyűjtemények fül a majd hamarosan érkező Örökkévalók végett, és ezzel együtt Evelynn splash artját is túl kihívónak találták, így picit több takarással látták el hősünket. Korábban is volt már hasonló cenzúra, amikor Graves búcsúzott a szivarjától még 2014. novemberében.
Evelynn a módosítás során konszolidáltabb idomokat kapott, mondhatni Jinxesebb domborulatai lettek, melyeket még jobban eltakartak a korábbiakhoz képest.

Na de térjünk rá a Goth Annie splash artjára, hogy azzal mi is történt. A régi rajzon az arcán fekete smink volt található a goth tematikához illően, továbbá maga Annie tekintete is gonoszabb volt.Ezzel ellenben az újnak már egy szolidabb sminkje van, tekintete boldog, arca pedig mosolygós. Goth Annienek ugyan Goth Annie maradt, de a jellegzetes vonásait eltávolították. Mindemellett a Tibbersen végzett mágia színei is élénkebbek, illetve maga a splash art kidolgozottsága pedig részletesebb lett. Haladni kell a korral, ez tény és való. Így hasonlóan járt, mint cikkünk elején említett két sorstársa.Reméljük, hogy az esetleges jövőbeli cenzúrák nem fogják teljesen elrontani a kinézetek tematikáját és hangulatát. Egyelőre viszont ez van, ezt kell szeretni, ahogy szokták mondani. Annie a cenzúrát egyébként még évekkel ezelőtt kapta, csak fontosnak tartottuk megemlíteni, ha már nemrég Evelynn is szóba került.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
10 db hozzászólás
 • Kalamona90 5 hónapja
  Ez így nagyon gagyi. Kicsit már túlzásba megy a PC
  0 0 Válasz
 • Yoschag 5 hónapja
  ennek semmi köze a PC-nek. ez szimplán a korhatár besorolások miatt van így. túl ijesztő, túl erotikus, cigaretta. A játékosok jelentős része kiskorú és eleget kell tenni az aktuális pegi 12-es besoroláshoz szükséges követeléseknek. akkor kell PC-t kiáltani mikor eltűntek a csöcspáncélok, a csajok nem úgy néznek ki mint egy sereg klón és mikor végre kiadnak egy szexis chippendale skin családot és Draven meg Lucian egy falat alsóban rója a szurdokot (ha már van egy csomó szexi skin a csajokra)
  0 0 Válasz
  • HimeePanda 5 hónapja Yoschag
   Senki sem tartja be ezeket a kórházatokat. Se most se régen és később se fogjak
   0 0 Válasz
   • Yoschag 5 hónapja HimeePanda
    Nyilván, de azért próbálják. Viszont szinte biztosra vehető, hogy lesznek még egyéb cenzúrák. Pl. valószínűsíthető, hogy lentebb említett Maffia Skin család tagjaként a combfixes Miss Fortuna is kapni fog módosításokat előbb, vagy utóbb.
    0 0 Válasz
  • HimeePanda 5 hónapja Yoschag
   Senki sem tartja be ezeket a kórházatokat. Se most se régen és később se fogjak
   0 0 Válasz
 • DarkWolf 5 hónapja
  Evelynn splash art-ját vissza állították a régire a legújabb frissítésben, de ok.....
  0 0 Válasz
 • Deathwing 5 hónapja
  Tudtommal átment 18 fölé a lol nem ?
  0 0 Válasz
  • Huzsi 5 hónapja Deathwing
   Nem
   0 0 Válasz
   • Deathwing 5 hónapja Huzsi
    Hm ,oké .
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?