Egy hős, akit eddig mindig tiltottak vagy választottak a VB során

Egy hős, akit eddig mindig tiltottak vagy választottak a VB során

Van egy hős, aki eddig a VB-n minden meccsen szerepelt valamilyen formában.

Véget ért az idei világbajnokság Play-In szakasza, aminek statisztikáit érdemes közelebbről is megvizsgálni, ugyanis egy hős neve mellett különös számokat találunk.
Az eddigi legnagyobb érdeklődést ugyanis az új Pantheon váltotta ki, aki eddig 100%-ban szerepelt minden mérkőzésen. Tehát minden esetben ott volt vagy a kispadon, mert kitiltották, vagy kiválasztották és behozták a Szurdokba.

Pantheon csak egyetlen egyszer jutott át a tíz kitiltáson, és ekkor nem is haboztak, azonnal ki is választották. Az eset a Mega Esports és a Lowkey Esports mérkőzésén történt még a Play-In elején. Ugyan nem ő volt a mérkőzés fénypontja, de azt mégis megnyerték, így a győzelmi mutatója azonnal 100%-ra ugrott a karakternek.

Vannak még hősök, akik közel vannak a 100%-os értékhez, pontosan 92,3%-os választási vagy tiltási aránnyal rendelkezik Syndra, Xayah és Qiyana. Xayah 15 mérkőzésen szerepelt eddig, Syndra pedig elég flexibilis, hisz láttuk már miden és boton egyaránt. A világbajnokság eseményei ma 13:00-tól folytatódnak, Vizicsacsi és a Splyce holnap, azaz október 8-án 18:00-tól küzdhet meg a Unicorns of Love ellen a csoportkörbe jutásért. 

Kíváncsiak várjuk a további heteket, hogy Pantheon a további hetekben megtartja-e a 100%-os arányt, vagy esetleg lesz olyan mérkőzés, ahol teljesen elengedik majd hősünket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!