Úton van az első Record Breaker lap a FIFA20-ba!

Úton van az első Record Breaker lap a FIFA20-ba!

Nagyjából 10 napja van piacon az új futball szimulátor, és meglehet, hogy az első igazán pöpec, valamint ritka lap, Vela révén hamarosan bekerülhet a játékba.

A Record Breaker elnevezésű kártyák azoknak járnak, akik a való életben is felállítanak valamilyen rekordot, és ha az EA Sports úgy gondolja megéri belepakolni a játékba emiatt egy új verzióját, akkor bizony szembejöhet velünk egy ilyen pirospozsgás játékos. 

Az elmúlt szezonban is volt pár példa ilyen lapra, és általában egész szép boostot jelent a játékos alap értékeire nézve egy ilyen történelmi tett. Csak, hogy néhányat megemlítsek a múltból: Chris Wondolowski (OVR 70 – ST 82) lett minden idők legtöbb gólt szerző játékosa az MLS-ben, Shane Long (OVR 74 – ST 83) hozta össze minden idők leggyorsabb gólját a Premier League történetében, Robert Skov (OVR 75 – RW 86) lőtte a legtöbb gólt egy szezonban (29) Dániában, és Abderrazak Hamdallah szintén ennyi találattal érte el ugyanezt, csak a szaúd-arábiai élvonalban.

De vajon ki lehet a FIFA20 első kék-piros lapja?

Carlos Vela emlékezetes tettet hajtott végre, miután a Los Angeles FC-ben futballozva 34 találatig jutott, amivel Jose Martinez 2018-ban felállított rekordját - 35 meccs alatt 31 jegyzett találat - adta át a múltnak.

Akkor egyébként - a FIFA18-ban - Martinez szintén kapott egy RB lapot, az Atlanta United labdarúgójának ratingje 78-ról 88-ra emelkedett. Mivel Velának alapból 83-as kártyája van, így aligha kapna ekkora bónuszt, az előzetes latolgatások alapján viszont egy alábbira simán számíthatunk:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!