A szervereket rendbe rakták, de a karrier mód kifog az EA-n!

A szervereket rendbe rakták, de a karrier mód kifog az EA-n!

A FIFA20 abszolút érintett volt az instabil szerverek kapcsán, de a közlemény szerint a probléma elhárult a kényelmes gamelés útjából.

A kiadó több játékánál egyre több panasz érkezett a lagra és a szerverek minőségére, a FIFA20-ban pedig rengetegen beszámoltak róla, hogy időnként teljesen játszhatatlan volt a játék.

Erre reagáltak is az illetékesek, és október 7-én gőzerővel nekiláttak orvosolni a problémát, és elég gyorsan eljutottak arra a szintre, hogy javult a szerverek kapacitása, valamint a kapcsolat is megfelelő volt. Aztán megtörtént az, amitől sokan féltek, és nem csak játszhatatlanná váltak, hanem történetesen be sem lehetett lépni a játékokba.

Ez idő alatt viszont alaposan a végére jártak a problémának, és bár nem tették közzé mi okozta a gubancot, több játékban is, de tájékoztatták a közösséget, hogy sikerült életet lehelniük a rendszerbe és minden megfelelően működik. Ez azt jelenti, hogy gond nélkül kellene tudnunk játszani a FIFA20, Apex, BF5 és a többi EA játékkal.

A többi cím esetén nem tudom pontosan mi a helyzet, viszont a FIFA nem lett maradéktalanul kijavítva. A karrier mód még mindig pocsék helyzetben van, és a válasz sem volt túl biztató a kiadó részéről, ráadásul a játékosok egyre nagyobb hányada el sem meri már indítani, mivel a bugok sokat rontanak a játékélményen.

A patch készül és úton van, de ezen a héten biztosan nem kapjuk meg, ráadásul pontos időpontot sem sikerül megjelölniük a posztban. Redditen is egyre nagyobb visszhangot kapott a dolog, mert egészen idáig úgy tűnt, az EA-t nem érdekli a játék helyrehozása.

Nektek jól működnek a szerverek vagy még mindig tapasztaltok delayt, esetleg lagot?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!