Privát videóként már felkerült a VB dal Youtube-ra

Privát videóként már felkerült a VB dal Youtube-ra

Úgy néz ki, hogy már ma megjelenhet a dal.

Ma reggel, körülbelül 9 óra magasságában egy új videót töltöttek fel a League of Legends hivatalos Youtube csatornájára. A közösség alapból is tűkön ülve várja már az új VB dalt, így azonnal mindenki arra gyanakodott, hogy végre valahára megérkezett a 2019-es worlds himnusza. A videó viszont egyelőre privát, így se a címét se a tartalmát nem tudjuk pontosan. Szerencsére viszont a Riot nem is nagyon akarta ezt eltitkolni, ugyanis egyenesen a 'Worlds Anthems' nevű lejátszási listába került bele, ahol az összes eddigi VB zene megtalálható.Mindez azt jelentheti, hogy a zene elkészült, a Riot pedig fel is töltötte a Youtube-ra és csak egy gombnyomásnyira vagyunk attól, hogy mi is halhassuk. Egyelőre hivatalos megerősítést viszont nem kaptunk, így véleményünk szerint a mai Play-in meccsek végeztével kerülhet ki, ezzel hivatalosan is megnyitva a VB-t.

A mai napon a Hong Kong Attitude küzd meg az Isurus Gaminggel, míg a Splyce a Unicorns of Love csapatával vív harcot azért, hogy eldöntsék kik juthatnak tovább a csoportkörbe. Ha ma is bejön a papírforma, akkor a Clutch csak a C csoportba kerülhet, míg a HK Attitude csak az A csoportba landolhat. A Splyce és a Damwon Gaming pedig "pénzfeldobással" dönti el, hogy ki foglalja el a B és ki a D csoportot, mivel se európai se koreai csapatot nem találunk ott.

Ha egyébiránt csak a dal miatt követnétek a streamet, akkor érdemes a 18:00-kor kezdődő Splyce mérkőzés végeztével, tehát az esti órákban ránézni a közvetítésre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!