Elrajtolt a Worlds 2019 Pick'em: tippelj jól és nyerj Ultimate skineket!

Elrajtolt a Worlds 2019 Pick'em: tippelj jól és nyerj Ultimate skineket!

A legjobb tippelőket vaskosan jutalmazza a Riot!

Október 12-én Fnatic vs SKT összecsapással rajtolnak el a 2019-es League of Legends világbajnokság csoportkörei, addig van lehetőségünk leadni a tippünket a hivatalos Pick'em oldalon. Akik tökéletesen eltalálják az alapszakaszban és a rájátszásban is a továbbjutókat, azokat a Riot megjutalmazza az összes Ultimate skinnel! Akkor sem kell keseregni, ha nem jönne össze a hibátlan teljesítmény, ugyanis menő ikonnal és egy rakat kék esszenciával könnyedén gazdagodhatunk. 

A lebonyolítást nem bonyolította túl a Riot, mindenkinek 2-2 meccset kell játszani az ellenfelekkel és a 6-6 lejátszott Bo1 után alakul ki a végső sorrend. A legjobb két csapat jut majd tovább minden csoportból, utána kezdődik a Bo5-ös egyenes kieséses szakasz. Egyik group sem tűnik teljesen egyértelműnek, mivel Bo1-ben bárki okozhat meglepetést, elég csak a UoL vs CG play-ines összecsapásaira gondolni. Idén a G2, a FunPlus Phoenix, az SKT és a TL nyerte meg a legnagyobb régiókat, de elég egy-egy félresikerült pick-ban, vagy egy elnézett dive és a papíron esélyesebbek is beleszaladhatnak hatalmas pofonokba.

A szerkesztőségben is összeraktuk a saját pick'emjeinket, jelentősen eltérő tippek születtek:

Wolfi tippjei

Heldeus tippjei

Hodi tippjei

Exnon tippjei

Loemifar tippjei

Vizicsacsi első magyar játékosként jutott be a Worldsre, sőt ott is a csoportkörökbe. A Splyce és Csacsi első mérkőzését október 12-én, este 19:00-kor játssza a GAM Esports, vagyis a vietnámi bajnok ellen.

Ti miket tippeltetek, osszátok meg kommentben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!