Íme a menetrend a játék tizedik születésnapjához!

Október 15-én ünnepli 10. születésnapját a League of Legends.

Mint azt már tudjuk, nyakunkon a játék tizedik születésnapja és a fejlesztők is teljes gőzerővel készülnek eme nemes eseményre.
Korábbiakban annyi információnk volt a tizedik születésnapról, hogy magyar idő szerint hajnal 3-tól lesz egy Riot Pls: 10. születésnapi kiadás, melynek keretein belül betekintést nyerhetünk majd az új előszezonba és a TCH következő, nagy tartalomfrissítéseibe is.

Csütörtök este a fejlesztők egy kicsit bővítették a menetrend listáját az alábbi pontokkal. Az időpontok magyar idő szerint értetendőek.

  • 19:00 - A Riotosok világszerte útjára indítják a nemes születésnapot, játékon belül és kívül egyaránt. (Itt várhatóak a játékon belüli tartalmak: ikonok, emote-ok és hasonló érdekességek, amiket már láthattunk a PBE szerveren.)
  • 23:30 - League of Legends és Taktikus Csapatharc showmérkőzések, melyeket Twitchre és YouTubera egyaránt közvetítenek.
  • 02:30 - 10 éves ünneplés megkezdése egy felvezető műsorral, aminek Dash lesz a házigazdája
  • 03:00 - Riot Pls: 10. születésnapi kiadás (30-60 perces műsor)

Aki esetleg nem tud ott lenni élőben sem kell aggódnia, ugyanis minden VOD elérhető lesz közvetlenül az adás után.

Aki pedig esetleg egy jó közösségben szeretné ünnepelni eme nemes eseményt Budapesten, annak ajánljuk a BarCraft által nyújtott lehetőségeket, melyeket ide kattintva értek el!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!