Kiderült mennyi tokenért szerezhetjük be az Icon Swap 1 kártyáit!

Kiderült mennyi tokenért szerezhetjük be az Icon Swap 1 kártyáit!

Az új Icon Swap promó első hulláma megérkezett, és kiderült mennyi tokenért válthatunk ki bizonyos futballistákat, illetve mit kell teljesítenünk hozzá.

A labdarúgás néhány legendás alakját az EA Sports is igyekszik halhatatlanná tenni játékában, ezért is találták ki az Icon kártyákat. A rég visszavonult vagy elhunyt sztárok valami egészen különleges pluszt adtak ennek a sportnak, és ez bizony sokszor a virtuális futballpályákon újra megelevenedhet. Sokan viszont azt kifogásolták, hogy nem volt könnyű az előző epizódokban ilyen lapokhoz jutni, ezért a kiadó kitalált egy újítást és így szinte mindenkinek lehet garantált ikonja.

Az Icon Swap első felvonása decemberig tart és összesen 24 tokent szerezhetünk, amit tetszés szerint költhetünk el, az alábbiak szerint:

Továbbá First Owner Objectiveket teljesíthetünk ez idő alatt. Ezekhez olyan lapok kellenek, amelyeken az Item Detail legfelső sorában fel van tüntetve a First Owner titulus:

Ilyen státuszt általában akkor kap egy lap, ha Objective, SBC teljesítésével szerezzük meg, illetve csomagból bontjuk ki. A legfontosabb tehát, hogy az ilyen küldetések tokeneket érnek és ezeket válthatjuk majd be Icon lapokra. Viszont az EA Sports megosztotta azt is, hogy akadt némi technikai gubanc az új promó háza táján, de dolgoznak a megoldáson, így ne aggódjon senki ha problémába ütközik a napokban a feladatok teljesítése közben.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!