Dübörög Steamen az LGBTQ+ akció, ne maradj le róla!

Dübörög Steamen az LGBTQ+ akció, ne maradj le róla!

Különleges akcióval készült a Steam, LGBTQ+ játékokra lehet lecsapni kedvezményes áron.

Az Amerikai Egyesült Államokban október 11-én ünneplik a Coming Out Dayt (azaz az Előbújás Napját), ezért a Steam különleges akcióval lepte meg a felhasználóit. Az LGBTQ+ leárazások keretében olyan videojátékokra lehet lecsapni kedvezményes áron, amiket LGBTQ+ fejlesztők alkottam meg, vagy a szereplői, esetleg a tematikája köthető az LGBTQ+-hoz. A játékok között rengeteg olyat találni, amiket nagyon ritkán, vagy soha nem akcióztak le. Általában ezek a címek a keresőfelület sokadik oldalán szerepelnek, ezért is örülnek a fejlesztők, hogy végre ők is "előbújhatnak" és megmutathatják a világnak, hogy igenis remek programokat dobtak össze az elmúlt évek során.

A fenti grafikonról jól leolvasható, hogy a kisebb címek mekkorát is profitálnak egy-egy ilyen akcióból. A Lore Findert egy nap alatt adták annyian hozzá a kívánságlistájukhoz, mint előtte hosszú hónapok alatt összesen. Az LGBTQ+ Sale alatt megvásárolhatóak olyan zseniális és népszerű játékok is, mint a Life is Strange sorozat, aminek főleg az első részét ajánljuk, ami beírta magát a videojátékok történelmébe. Nem lehet mellélőni a Gone Home-mal és a Tacomával sem, amik főleg a kalandjátékok rajongóinak okozhatnak örömteli órákat. Az akciós játékok listáját megtaláljátok itt!

Az LGBTQ+ Sale október 15-ig tart, de egyes játékokra még október 16-án is akciósan le lehet csapni. Aki nem talált egyetlen címet sem, ami elnyerte volna a tetszését, annak sem kell búslakodnia, ugyanis már nem kell sokat várni, mivel október 29-én érkezik a Halloween Sale, a legjobb horrorjátékokkal!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!