Csomagból nyitható e-sport labda készült a Global Series miatt!

Csomagból nyitható e-sport labda készült a Global Series miatt!

Az EA Sports egyik legnagyobb hivatalos partnere először készít játékhoz saját labdát, mely csak virtuális lesz elérhető.

Az Adidas partneri szerződést kötött az EA Sportsal, és ezáltal a Global Series egyik legnagyobb támogatójává lépett elő. A világ legnépszerűbb virtuális futball versenye évente több százezer, ha nem milliós játékosállományt mozgat meg. Most a két cég közösen egy új ötlettel állt elő, miszerint a játékhoz egy teljesen új labdát alkotnak meg.

A 2019/20-as szezon novemberben indul útjára Bukarestben, ahol lesz magyar játékos is, ekkor láthatjuk majd először mozgásban az Adidas új játékszerét. Viszont történt egy kis félrecsúszott kommunikáció, ugyanis a labda már elérhető a játékban, viszont a hivatalos weboldalon novemberi debütálásról szól a közleményben. Mindenesetre, aki esetleg megszerezte már, az biztos nem járt rosszul. Ezt a labdát egyébként az előzetes hírek szerint Twitchen követve az eseményt meg lehetne nyerni, de későbbiekben csomagokból is ki lehetne majd nyitni. A német cég hivatalos weboldalán a rövid leírásban egy érdekes mondat is feltűnt, amely még akár azt is eredményezheti, hogy valamelyest másabb fizikummal lesz ellátva a bogyó:

"A vörös és fekete színárnyalataival láttuk el, amely így extravagáns dizájnt kölcsönöz a digitális labdának, valamint rákerült a FUT Champions pajzs alakú logoja is. A FIFA20-ban minden eddiginél élethűbb labdafizikát láthatnak a játékosok, viszont ezzel a labdával lehet majd ezt teljes egészében kiaknázni. Úgy terveztük meg, hogy tükrözze a valódi életben látott labdák viselkedését, függ majd a mozgása a fizikától, az iránytól, valamint az érintések típusától, de eltérően reagál majd az egyes fűtípusokra is."

Nektek hogy tetszik?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!