Szenzációs második nap után molnargabo kijutott a bukaresti FUT versenyre!

Szombaton a két vereséget követően nehéz helyzetbe került, vasárnap viszont elképesztő és parádés játékkal zsinórban 7 találkozót nyerve harcolta ki a részvételi jogot Molnár Gábor, a DVSC e-sportolója az EA Sports Global Series első FUT tornájára.

A szombati nap nem indult a legjobban a friss K&H e-kupa FIFA20 1v1 bajnokának, ugyanis egy győzelem mellett két vereség is becsúszott. Az első körben nem kapott éppen gyenge ellenfelet, CodyDerFinisherrel szemben azonban mégis nagyot küzdött, de végül 6:3-ra alul maradt. A következő körben szintén egy parázs mérkőzést játszott, 7:5-re viszont sikerült diadalmaskodnia. Aztán egy újabb nehéz összecsapás következett, és bár az első mérkőzés 2-2-vel ért véget, a visszavágó után 5:3 lett a végeredmény molnargabo ellenfelének.

A hétvége második napja viszont merőben mást hozott, és a magyar e-sportoló fenomenális teljesítménnyel rukkolt elő. Hibátlan mérleggel zárta a vasárnapot, ráadásul zsinórban 7 találkozót nyert meg. Az alábbiakban közöljük az eredményeit, ami alapján újfent sikerült bizonyítania, hogy igenis helye van nemzetközi szinten is a legjobbak között:

  • 4:3 PolishUndertake
  • 8:5 Joshhh9
  • 4:0 Ricch Vibes
  • 3:2 Arma Glenn

Ez azt jelentette, hogy 6 győzelem mellett 2 vereséggel zárta a svájci köröket, és továbbjutott az egyenes kieséses szakaszba. A legjobb 32-ben aztán újabb komoly megmérettetés várt gabóra, ráadásul az első mérkőzést a hosszabbításban 2:1-re megnyerte Testotier. A második meccsen fegyelmezetten, taktikusan és okosan játszva viszont 2:0-ára legyőzte a német játékost és továbbjutott. A következő körben szintén elképesztő izgalmak vártak rá, és tulajdonképpen az előző párharc fordított forgatókönyvét sikerült összehoznia. Itt az első mérkőzésen nyert 2:0-ára, majd a visszavágón kapott ki ugyan, de csak 2:1-re, így sikerült bejutnia a legjobb 8 közé, ami részvételi jogot jelent számára a bukaresti FUT versenyre.

  • 3:2 Testotier
  • 3:2 Son petit golio

Az Ajax magyar e-sportolója Gabinho is elindult a kvalifikáción, ő azonban 2 győzelem mellett 3 vereség után elbúcsúzott a további küzdelmektől. A Global Series első állomása Romániában lesz, és a FUT tornát november 8. és 10. között rendezik, ahol molnargabonak szurkolhatunk majd!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!