Hirdetés

Pyke és Garen nerfet, míg Kayn és Viktor buffot kap!

Mark Yetter megosztotta a 9.21-es frissítés terveit. 10 hős változhat!

Hirdetés

Október 23-án érkezik a játék következő módosítása, avagy a 9.21-es frissítés. Óriási változtatásokra nem kell számítani, hisz még tart a világbajnokság és elsődlegesen az a prioritás, sőt, hamarosan itt a játék tizedik születésnapja is, de ettől függetlenül tíz hős így is módosulhat. Mark Yetter osztotta meg Twitteren, hogy pontosan kik is kapnak figyelmet a fejlesztőktől. Így hát nem is szaporítanánk tovább a szót, nézzük, kikről is van szó.
Összesen három hőst gyengítenek és hetet erősítenek. A korábban érkezett Garen és Shaco változtatás úgy tűnik túlzottan jól sikerült, hogy máris gyengítésre szorulnak hőseink, továbbá Pyke az, akiről nem is olyan rég mi is beszámoltunk, hogy a középső ösvényen továbbra is rendkívül jó választás, győzelmi statisztikája alapján pedig egyenesen ő ül a trónon. Így pedig nem csoda, hogy a Riot szeretne valamit kezdeni vele is.

Az erősítések már egy picit érdekesebb téma, ugyanis vannak itt olyan hősök is, akikre talán kétszer is meggondolnánk az erősítést. Érkezik ugyanis mint az látható, Maokai, Kayn, Warwick, Viktor, Kog'Maw, Lulu és Master Yi számára egy kis plusz, de azt még itt hozzá kell tenni, hogy Yi számára csak a Guinsoo dühpengéjének hibajavítása fogja majd a plusz erőt adni.

Mindenesetre, hogy a 48,47%-os győzelmi aránnyal rendelkező Kayn, akinek már több frissítés óta ekörül mozog ezen mutatója, most mivel érdemelte ki az erősítést, nem tudni. Ott van még nekünk Viktor, akinek 2%-ot szerettek volna növelni a győzelmi arányán, hát úgy látszik hogy ez egyelőre nem jött össze, ugyanis további erősítést terveznek a hősnek.

Így hát kíváncsian várjuk majd a további részleteket, hogy melyik hős pontosan milyen erősítésre is számíthat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
2 db hozzászólás
 • PentaShock1421 4 hónapja
  Maokaira nagyon ráfér már az erősítés, régen nagyon jó hős volt, de mára nagyon kiesett a metából.
  0 0 Válasz
  • Huzsi 4 hónapja PentaShock1421
   Ez így igaz!
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?