Ingyen hajvágást kap bárki, aki legyőzi FIFA20-ban ezt a fodrászt!

Ingyen hajvágást kap bárki, aki legyőzi FIFA20-ban ezt a fodrászt!

Érdekes akcióval állt elő egy borbély, aki amellett, hogy remek a szakmájában, imádja a futballt, virtuálisan is.

Angliában, pontosabban Nottingham szívében egy borbély furcsa kedvezménnyel állt elő, ugyanis bárki, aki betér hozzá és megveri FIFA20-ban, annak ingyen és bérmentve vállalja a hajvágását vagy szakállnyírását. Az üzlet fel van szerelve egy PlayStation 4-gyel, ami csak arra vár, hogy elindítsák rajta a legújabb futballjátékot. Tavaly is lehetett már játszani nála, de akkor még nem igazán volt tétje a meccseknek, mostanra viszont a dupla vagy semmi nevet kapta a kihívás. Ha valaki bátor és legyőzi a tulajt, akkor nem kell fizetnie a hajvágásért, azonban vereség esetén dupla árat kénytelen kicsengetni a szolgáltatásért.

Egy szimpla hajvágás 9 Font, tanulóknak 8, míg egy komolyabb frizura megalkotása 12.5-be kerül. Tehát ennyi marad a zsebünkben vagy ezeknek a kétszeresét tesszük le az asztalra az eredménytől függően, ha nála szeretnénk megigazíttatni a fejünkön díszelgő hajkoronát. Connor, a hely tulajdonosa elmondta, hogy jó páran kihívták már, és jelenleg olyan 20-25 győzelmet aratott, és nagyjából 10-15 legyőzője akadt, így tehát egyelőre számára jövedelmező ez az ötlet, bár elsődlegesen a fun miatt hozta ezt a döntést.

Az eddigi legizgalmasabb történet az üzlet életében a játék megjelenése óta, amelyet egy vásárló osztott meg:

"Leültünk a PS4 elég és elindult a FIFA20. Saját Ultimate Team csapata van a borbélynak. Rivalst játszik sokat. Az első félidőben 3:0-ára kikapásra álltam. A dupla ár kifizetése megijesztett. Visszajöttem 3:3-ra. Fellelkesültem, majd a 90. percben megszereztem a győztes találatot. Megöleltem a borbélyt, és végül nem kértem a kedvezményt, fizettem."

Nektek tetszene egy ilyen üzlet Magyarországon?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!