Legendary és karrier mód a fókuszban, de helyretették a kapusokat is, íme a Title Update 4!

Megörvendeztetett minket az EA Sports egy elég terjedelmes frissítéssel, amiben a karrier mód, a Legendary AI, a kapusok módosítása és egyéb bugfixek kaptak helyet.

A sok panasz meghozta végre az áttörést, a kiadó kicsit ráncba szedte a FIFA 20 karrier módját, és számos területen javítottak a játékélményen. Még mielőtt rátérnénk erre a területre lássuk, hogy nagyjából miben változik a játékmenet.

Nehezebb lesz a Legendary

Ez nagyjából arról szól, hogy a mesterséges intelligencia többet gondolkozik majd, jobban fogja az embereinket, ügyesebben helyezi nyomás alá a labdát cipelő játékosunkat, okosabban passzol, kicsivel többet és ügyesebben cselez, viszont kevesebbet használja a lövőcselet stb.

Kapusok

  • Növelték az esélyét, hogy a hálóőrök megfogják a labdát kivetődés vagy becsúszás után, ezzel kerülvén el a kipattanókat és az ezekből születő gólokat.
  • Ezen kívül indokolatlan esetekben kevesebbet vetődnek majd össze-vissza.
  • Kidobásnál a megcélzott játékosról időnként a játék leváltott, ezért üldözni kellett a labdát.
  • Ha meg kell küzdenie a labdáért a kapusnak, könnyebben kapja el a labdát, fizikálisan tehát fölényben lesz. Azoknál a lövéseknél pedig, ami kipattanót eredményezne, igyekeznek majd még távolabb ütni a kaputól a labdát.

FUT

A legfontosabb információ, hogy egy Group vagy Season Objective teljesítése után, ha azok lejárnak, de nem igényeltük még a jutalmat, akkor azt most már manuálisan megtehetjük a FUT HUB képernyőn.

Javítások

Elég sok bugfixet tartalmaz a játék, és mostantól szükség lesz Fitness lapokra. Kijavították ugyanis, hogy a játékban nem korrektül működött a mérkőzés utáni fitnesz rendszer. Ez volt az úgy nevezett Fitness glitch. Emellett a helyes nyereségünket jelzi majd ki a játék egy Season Objective végén.

Karrier mód - az alábbi fix érkezik a csomaggal:

  • A menedzsereket időnként jó teljesítményük után is kirúgták
  • A sajtótájékoztatókon az oda nem illő kérdéseket korrigálták
  • A Carabao kupa helytelenül folytatódott döntetlennél hosszabbítással a büntetőpárbaj helyett
  • Időnként eltűnt az indikátor, amelyik azt jelezte melyik csapatot irányítja a játékos
  • Javították azokat a hibákat, melyek miatt rossz leosztás keletkezett a Bajnokok Ligájában és Európa Ligájában.
  • Nem kaptunk e-mailes értesítést az eladási záradék bevételének megszerzéséről. (Ez csak az e-mail fogadi probléma volt, a bevételt továbbra is hozzáadták a csapatodhoz.)
  • A Tranzakciók képernyő nem tükrözi megfelelően az összeget, amelyet egy adott játékos átruházását követően kifizettek az eladási díjból.
  • A nemrégiben aláírt fiatal játékosok túl gyakran kértek játékidőt.

Mindezeken túl 2049 2D-s portrét is hozzáadtak a játékhoz, valamint egy fontos hibát orvosoltak Kick-off módban. Ha ugyanazzal a csapattal volt mindkét játékos, akkor a vendég csapatnál előfordult, hogy néhány labdarúgó rossz pozícióban futott ki a gyepre. Továbbá a PS4 tulajok örülhetnek, ugyanis kaptak egy Tournament option fület az online HUB menüpont alatt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!