Schweinsteiger End of and Era kártyája az egyik legjobbja lett a FIFA-sorozatban!

Schweinsteiger End of and Era kártyája az egyik legjobbja lett a FIFA-sorozatban!

Befejezte aktív pályafutását a német középpályás, és az End of an Era kártyája talán a FIFA-sorozatban a legjobbja lett.

Az 1984-ben született játékos mindössze 3 klubban futballozott profi karrierje során. A Bayern Münchenben kezdte, a Manchester Unitedben folytatta, és a Chicago Fireben fejezte be pályafutását. 17 évesen debütált a bajoroknál ahol 500 mérkőzésen lépett pályára és 100 találatig jutott. Alighanem ez volt életének legsikeresebb időszaka, a számtalan bajnoki címe mellett mindent megnyert a Münchennel, és 2013-ban a Bajnokok Ligája trófeáját is a magasba emelhette. 2011-ben pedig megválasztották az év legjobb német labdarúgójának. 2014-ben ráadásul a legrangosabb kupát is a magasba emelhette, a német válogatottal világbajnoki aranyérmet ünnepelhetett.

Schweinsteigernek egy 76-os lapja van a FIFA20-ban, ami CB posztot kapott, de fénykorában mág a középpályán bűvölte a labdát, illetve az ellenfeleket. Egy válogatás pedig arról árulkodik, hogy a játékban volt már néhány tetszetős és erősebb kártyája - a legjobbját a FIFA13-ban kapta, akkor 91-es OVR ratingje volt:

Az új speciális End of an Era verziójával újra régi fényében tündökölhet, hiszen az OVR88-as értéken túl, nem olyan rossz a sebessége, a lövése és a passzolási képesssége. Ezen kívül fizikálisan több, mint rendben van és védekezni is lehet vele. Kell ennél több?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!