Senna után újabb ADC érkezik, de már a következő három új hőst is bejelentették

Senna után újabb ADC érkezik, de már a következő három új hőst is bejelentették

A tegnap bejelentés után még ma is komoly bombákat dob le a Riot.

Ma hajnalban igazi atombombát dobott le a Riot, amikor legalább 6 új játékot jelentettek be, elárulták a következő szezon változtatásait és még rengeteg ajándékkal is elárasztottak minket. A bejelentések nagy része viszont elkanyarodott a LoL-tól, így a mai napon úgy döntöttek, hogy egy kicsit még visszatérnek a jelenbe és a közeljövőbe, ugyanis elárulták, hogy mikor érkezik meg PBE-re Senna és milyen új hősöket várhatunk a két beígért rework mellé 2020 elején.

Senna

Először is kezdjük Lucian visszatérő szerelmével, aki egy támogató-ADC lesz. Mindez azt jelenti majd, hogy mindkét pozícióban megállja a helyét, de úgy érezték, hogy nem csak egymás ellen, de egymással is működnie kell a két hősnek. A cél az volt, hogy Lucian szokásához híven a csata sűrűjében lövöldözzön, míg Senna hátulról és messziről támogatja őt.Senna érkezése miatt Lucian új szövegeket kap majd, a VB negyeddöntőinek második napján pedig (október 27.) megnézhetjük a karakter játékmenetét is, míg a következő nap betekintést nyerhetünk a színfalak mögötti munkálatokra.

A hűséges jutalmat érdemel

A leírás alapján Senna után egy újabb ADC érkezik majd, akit születése óta egyetlen célra neveltek: megvédje a hitet azokkal szemben, akik a napban állnak. A folyamatos gyakorlás mellett megtanulta hogyan bánjon a fegyverekkel, amiket úgy váltogat, mint a hold a ciklusait. Ha készen állsz egy kihívásra, akkor keményen kell gyakorolnod és zenszintű nyugalomra lesz szükséged, hogy learasd a babérokat!

"Megkérdezem még egyszer: Mit áldozol fel a hitért?"

Az új ADC-ről Redditen még annyit elárultak a fejlesztők, hogy szerintük az egyik legnehezebb ADC lesz a játékban és komoly gyakorlást igényel majd, hogy profin bánjunk vele.

Üdvözöllek a föld alatt!

A két ADC érkezése után Ionia felé vesszük az irányt, ahonnan egy új, Darius-féle harcos érkezik majd. Ez az új hős, a harcok kellős közepén lesz a legerősebb, ugyanis eltárolja majd az őt érő és az ő maga által kiadott sebzést, aminek végeztével haraggal telve kezdi puszta kézzel szétütni az ellenfelek fejét.

Ha szeretjük az olyan hősöket, akik előbb ütnek és csak később kérdeznek, akkor ő lehet számodra az igazi.

Egy ősi gonosz és egy északi isten felemelkedése

2020 elején végre megérkezik Fiddlesticks átalakítása is, aki végre végleges kinézetet kapott. Szerencsére a Riot a legijesztőbb és legbrutálisabb koncepció mellett tette le a voksát, ami mellett szeretnék az egyszerre több hangon beszélő Fiddle ötletét is megtartani.A fear megmarad a karakter kitjében, de valószínűleg szinte minden más megváltozik majd és egy sokkal ijesztőbb, groteszkebb hősre számíthatunk, aki pszichológiai terrorral uralja a Szurdokot és a dzsungelt.

Később megérkezik Volibear is, aki sokkal inkább istenszerű lesz, legalábbis kinézetre biztosan. Itt kisebb változtatások történtek, ugyanis eltértek az ijesztő Volibear koncepciótól és inkább az északi istenszerűségre mentek rá, akit a vihar istenének hívhatunk majd. Az ő kitjéről még szinte semmit nem tudunk, az új Volibear még bőven a jövő zenéje.

Dzsungeles és Solo Lane-er hős is érkezik 2020 elején

A fent említett két hős mellett még bejelentettek kettőt, ám róluk még vajmi keveset tudunk. A dzsungelest leginkább szeszélyesnek írták le a fejlesztők, míg az egyéni ösvényes karakter egy melee carry lesz (leginkább olyan, mint Jax vagy éppen Yasuo), akinek a személyiségét a szokásostól drasztikusan eltérőnek írták le.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!