Új hősök és VGU részletek a következő champion roadmap során!

Új hősök és VGU részletek a következő champion roadmap során!

A következő champion roadmapig már akár egyet se kell aludni!

A fejlesztők korábban már említették október 16-án várható a League of Legends következő Champion Roadmapja.

Ebben a Roadmapban beszélni fognak részletesen a 2020-as hősfrissítésekről, avagy Fiddlesticks és Volibear jelenlegi helyzetéről, illetve az sem kizárt, hogy ha rajtuk kívül terveznek mást is frissíteni, akkor arról is kapunk némi információt.

Mindemellett a Senna után érkező következő 3 hősről is kapunk információkat. Az egyik subreddit topicnál merült fel a kérdés, hogy lesz-e a következő hősök között dzsungeles, és erre csak annyi volt Riot Reav3 válasza, hogy majd az október 16-án érkező, új champion roadmap során árul el részleteket az új hősökről.

Senna ugyebár mint lövész érkezik a League of Legends világába, és személy szerint úgy érzem, lenne helye még dzsungeles karakternek a teljes választékban.

Mindenesetre érdemes résen lenni nem csak a champion roadmap során, hanem egész este, hisz ma 10 esztendős a League of Legends, szóval tartsatok velünk egész éjjel!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.