Nevezz te is, a Csabai Kolbászfesztivál League of Legends versenyére!

Nevezz te is, a Csabai Kolbászfesztivál League of Legends versenyére!

Az október végi eseményen az e-sport is szerephez jut ezen az éven, ráadásul a legjobb három csapat között fél millió forintnyi tárgynyereményt osztanak szét a szervezők. 

Idén 23-ik alkalommal rendezik meg a Csabai Kolbászfesztivált és a szervezők úgy határoztak, hogy nem csak koncertekkel, konferenciákkal, illetve egyéb kulturális és gasztronómiai programokkal kedveskednek az érdeklődőknek, hanem nyitnak a fiatal generáció felé és League of Legends tornát tartanak. Nézzük is a verseny részleteit!

Selejtező

A megmérettetésre oline kvalifikációt tartanak, melyre már elindult a regisztrációs időszak az esemény Battlefy oldalán. A nevezés 2000 forint per játékos, vagy 10000 forint csapatonként a jelentkezési határidő pedig október 18. délután 17:00. A regisztráció csak akkor érvényes, ha a nevezési díj is megérkezett a szervezők számlaszámára, a közleményben pedig fel kell tüntetni a csapat nevét, továbbá a tagoknak rendelkezniük kell Battlefy fiókkal. 

A mérkőzések formátuma Bo1 és egyenes kieséses rendszer van és a legjobban teljesítő négy csapat kvalifikálhatja magát az offline döntőre. Az elődöntők ugyan szintén Bo1-ben kerülnek megrendezésre, a döntő és a bronzmeccs azonban már Bo3 lesz. Természetesen a díjazás sem marad el és a szervezők fél millió forint értékben osztanak szét gamer tárgynyereményeket, mint például monitorokat és perifériákat az első három csapat között. A pontos szabályzatot és a legfontosabb tudnivalókat ezen a linken tudjátok elérni. 

Sok sikert és jó játékot kívánunk az indulóknak!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!