Elindult a nevezés a MondoCon League of Legends versenyére!

Elindult a nevezés a MondoCon League of Legends versenyére!

Az online selejtezők két legjobb csapata offline körülmények között küzdhet majd meg egymással a Hungexpón. 

Itt van az ősz, itt van újra és ahogy már megszokhattátok, most is lesz League of Legends verseny a MondoConon. A korábbiakhoz hasonlóan ezúttal is két selejtezőt rendeznek, amit ha megnyertek a lehetőségetek lesz kijutni a Hungexpóra és offline körülmények között bizonyítani. Nézzük is a részleteket!

Selejtezők

A selejtezőkre a Gamerevents Battlefy oldalán lehet jelentkezni és a nevezéshez csupán egy fiókot kell létrehoznotok. A mérkőzések formátuma itt Bo1 és egyenes kieséses rendszer van. A kvalifikációkról a két legjobb csapat jut tovább a rájátszásba, ahol már Bo3 vigaszágas rendszer van érvényben, a két elődöntő győztese felső ágon, míg a vesztesen alsó ágra kerülnek. A felső ág nyertese automatikusan kijut az offline döntőre, a vesztes pedig az alsó ági győztessel küzd meg a kijutásért a Hungexpóra. 

Első selejtező: 2019. október 19.

Második selejtező2019. október 26.

Döntő: 2019. november 2.

A két legjobb csapat ezúttal sem távozik majd üres kézzel, hiszen a döntő győztese 75000 forinttal, az ezüstérmes pedig 25000 forinttal gazdagodik majd. Ha felkeltette érdeklődéseteket a verseny, látogassatok el a Battlefy oldalra és regisztráljatok.

Sok sikert kívánunk az indulóknak!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!