Íme a legsikeresebb, de mégsem a legnépszerűbb lövész

Íme a legsikeresebb, de mégsem a legnépszerűbb lövész

Ő a legsikeresebb, de mégis van nála népszerűbb hős a lövészek között.

Az op.gg adatai alapján a legsikeresebb lövésznél van népszerűbb karakter is a saját kategóriájában.

Szóban forgó hősünk a 9.20-as frissítés során kapott új hangot, azt megelőzően pedig a 9.19-nél piszkálták a passzívját és Q képességét egyaránt. A hősnő összességében erősítést kapott, becsületes neve pedig nem más, mint Ashe.
Ugyan ha a teljes alsó ösvényes listát vennénk figyelembe, akkor 0,30%-kal Heimerdinger vezet, ellenben ma csak a lövészekkel szeretnénk foglalkozni. Ashe népszerűsége több mint a háromszorosára nőtt az erősítést követően, a 9.18 során még 7,16%-os arányban választották a játékosok, majd jött a 9.19, itt már 12,41%-ra nőtt az arány, és ahogy terjedt Ashe új erejének híre egyre többen vitték. Majd a hang volt a hab a tortán, bár az erőt nem adott neki, de lendületet annál inkább, ugyanis 26,36%-os népszerűsége azt mutatja, hogy minden negyedik mérkőzésen ott van!Mindemellett ahogy látható, a győzelmi arányára való tekintettel sincs miért szégyenkeznie. A 9.16 és 9.17 során még 51,8%, a 9.18-nál még 52,3%, a 9.19-nél már elindult itt is a növekedés 53,58%-ra, végezetül pedig ott tart, ahol most áll, 54,63%-on a 9.20-as frissítés során.

Őt követi a lövészek közül Miss Fortune 52,98%-os, majd Jinx 52,11%-os győzelmi mutatóval. A legnépszerűbb hős köztük azonban továbbra is Kai'Sa 38,79%-kal, majd őt követi Ezreal 30,28%-kal.

Ti milyen gyakran játszotok vele?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.